Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Babagan awake dhewe
Babagan awake dhewe

Shenzhen Beautiful Earth Technology Co, Ltd yaiku perusahaan kang khusus ing dekorasi lan hadiah promosi. Produk utama perusahaan yaiku: hadiah silikon, hadiah PVC, penutup kunci mobil silikon, penutup kemudi, cap renang, botol lipat silikon, tag bagasi, rantai kunci, alat dapur silikon , dll.

Menapa malih, perusahaan kita gadhah kathah peralatan majeng lan profesional kangge produksi, kelompok berpengalaman, teknologi tinggi, tenaga teknis profesional, ingkang saged nanggapi kanthi urutan produk lan persyaratan customer kanthi cepet.

Tipe Bisnis : Distributor/Wholesaler , Manufacturer

Produk Range : Car Seat Covers , Steering Wheel Covers , Mobile Phone Bags & Cases

Produk / Layanan : Silicone Car Key Cover , Silicone Car Key Case , Perlengkapan roda kemudi silikon , Silicone Car Key Holder , Silicone Remote Car Case , Silicone Remote Car Cover

Total Karyawan : 101~200

Ibukutha (Million US $) : 5,000,000RMB

Taun Established : 2015

Certificate : ISO9001 , CE , FDA , GS , REACH , ISO14004 , BSCI

Alamat Perusahaan : 1F,No.8,Xieping Industrial Zone,Longgang District,Shenzhen,China, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
moreVideo
Kapasitas Perdagangan

Informasi Perdagangan

Incoterm : FOB

Terms of Payment : T/T,Paypal,Money Gram,Western Union

Peak season lead time:Within 15 workday

Off season lead time :Within 15 workday

Volume Sales Tahunan (US $ Juta) : US$10 Million - US$50 Million

Tombol Purchase Tahunan (Million US $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Informasi Ekspor

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Pasar Utama : Americas , Asia , East Europe , Europe , North Europe , West Europe , Worldwide , Middle East

Nearest Port : Tiantian

Kapasitas Produksi

Nomer Produksi :above 20

Ora Ana Staf QC :5 -10 People

Layanan OEM :yes

Ukuran Pabrik (Sq.meters) :3,000-5,000 square meters

Pabrik Lokasi :1F,No.8,Xieping Industrial Zone,Longgang District,Shenzhen,China

moreProduk Utama
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki