Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Audi Silicone Kunci Sampul
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Audi Silicone Kunci Sampul

Kategori produk dari Audi Silicone Kunci Sampul , kami produsen khusus dari Cina, Audi Silicone Kunci Sampul , Audi Silicone Key Fob Sampul pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Audi Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Audi Silicone Kunci Sampul Supplier

Kita pabrik kanggo Audi silikon tombol tutup karo kualitas ndhuwur lan rega pabrik. Kita nduweni tim profesional bakat sing didedikake kanggo ngirim pelanggan nganggo produk lan layanan sing paling apik. Minangka supplier saka kasus mobil silikon , kita bisa menehi wektu produksi luwih cendhek lan kita duwe saham cukup.

Audi silikon tutup silikon digawe dening 100% Natural Silicone, aman nanging non-toksik karo tekstur Soft, ora deformasi sawise akeh dilipat, digawe dening cetakan tepat miturut tombol mobil asli tampilan metu, cocog banget kanggo tombol lan Anti -Collision, chip ing njero tombol-tombol flip banget pecah, nalika chip tumiba ing lemah, iku rusak, nanging silikon kanthi resilience, sing bisa ngendhog kejut saka lemah, lan Anti-Wear, permukaan Matte bisa nglindhungi tombol sawise long-term digunakake.

Pabrik kita nduweni buruh profesional kanggo ngontrol mesin sing ngasilake produk, pameran pamrodhuksi yaiku: 1: nyiyapake materi sing nyata 2: nyampur materi lan materi warna 3: ngethokna siji kanggo tutup tombol silikon Audi sing perlu bahan, 4: nggawé vulkanisasi supaya dadi wangun tutup kunci mobil, 5: nyilikake silikon sing ekstra, 6: Wiping lenga tombol tombol, nyemprotake lenga kanggo nggawe sentuhan cilik, 9: mriksa produk, 10: ngemas barang.

Produk kita duwe rong proses, siji wis deboss, yaiku cat putih sing artificially dripping menyang alur. Lan permukaan kabeh produk diolah kanthi lancar. Siji liyane wis pedhut, lan permukaan kabeh prodhuk diolah kanthi lancar, Nggawe sentuhan luwih apik, luwih lancar lan ayu. Kanggo model mobil saka Audi silikon mobil tutup , kita duwe A1, A3, A4, A5, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8, etc. yen sampeyan pengin ngerti model mobil luwih, monggo klik bali menyang omah, thanks.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki