Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Chevrolet Silicone Key Cover
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Chevrolet Silicone Key Cover

Kategori produk dari Chevrolet Silicone Key Cover , kami produsen khusus dari Cina, Chevrolet Silicone Key Cover , Chevrolet Silicone Key Fob Cover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Chevrolet Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Chevrolet Silicone Key Cover Supplier

Tutup kunci Chevrolet Silicone digawe dening 100% Natural Silicone, aman nanging ora beracun karo Tekstur lembut, ora deformasi sawise akeh dilipat, digawe dening cetakan tepat miturut tombol mobil asli tampilan metu, cocog karo tombol lan Anti -Collision, chip ing sandhuwure tombol-tombol flip banget pecah, nalika chip tiba ing lemah, iku rusak, nanging silikon kanthi resilience, sing bisa ngendhog kejut saka lemah lan Anti-Wear, permukaan Matte bisa ngindhari tombol sawise jangka panjang digunakake.

Pabrik kita nduweni buruh profesional kanggo ngontrol mesin sing ngasilake silikon tombol mobil silikon , pameran pamrodhuksi yaiku: 1: nyiyapake materi sing nyata 2: nyampur materi lan bahan warna 3: nyemprotake siji silikon VW

tutup tombol sing butuh materi. 4: ngresikake supaya dadi bentuk tutup kunci mobil, 5: nyilikake silikon ekstra, 6: Ngilap lenga tombol, 7: semprotan lenga kanggo nggawe sentuhan cilik, 8: manggang dadi garing, 9: mriksa produk, 10: ngemas barang.

Susunan kunci mobil silikon kita duwe rong proses, siji wis deboss, yaiku cat putih kanthi cara menetes ing alur. Lan permukaan kabeh wis diobati kanthi lancar, nggawe sentuhan luwih apik, luwih mulus lan ayu. Siji liyane wis embossed. Lan permukaan kabeh wis diobati kanthi lancar, nggawe sentuhan luwih apik, luwih mulus lan ayu.

Chevrolet's silicone car key covers include Cruze, Chevrolet Aveo, Chevrolet Sail, Chevrolet Trax, Chevrolet Malibu, Chevrolet Camaro etc.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki