Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Fiat Silicone Key Cover
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Fiat Silicone Key Cover

Kategori produk dari Fiat Silicone Key Cover , kami produsen khusus dari Cina, Fiat Silicone Key Cover , Fiat Silicone Key Fob Cover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Fiat Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Fiat Silicone Key Cover Supplier

Jenis tutup kunci mobil silikon kaya Fiat 500 adol panas banget kanggo sawetara pasar negara. Kita duwe pengalaman bisnis ekspor 7 taun.

Kanggo njaga kualitas ndhuwur kanggo saben unit silikon mobil tombol tutup , kita pabrik fokus ing saben proses produksi. Pisanan, Preparation saka bahan mentahan (uga disebut preparation senyawa, etc) kalebu campuran karet, werna, werna, materi bobot etc. Banjur, Vulcanizing cetakan (uga dikenal minangka mbentuk lenga) peralatan vulkanik tekanan dhuwur, sawise vulcanization suhu dhuwur, supaya bahan silikon kolagen menyang wangun padhet. Pungkasan, Phi peak (uga disebut burr processing, etc.) saka mati mati metu saka silikon Fiat mimpin kanggo lampu kilat ora ana guna, kudu dibusak; Saiki, ing industri, prosedur iki rampung kanthi tangan, sawetara pabrik uga migunani kanggo ngrampungake punch kasebut.

Fiat silikon mobil tombol silikon alus lan nyaman, lan ora cacat sawise ewu lipatan. Kasus utama mobil iki yaiku prodhuk paling anyar, pengerjaane apik banget, ireng karo pertandingan ireng tombol mobil asli, efek sing luar biasa, luwih apik sing diangkat kelas.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki