Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Kia Silicone Key Case
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Kia Silicone Key Case

Kategori produk dari Kia Silicone Key Case , kami produsen khusus dari Cina, Kia Silicone Key Case , Kia Silicone Key Fob Sample pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Kia Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Kia Silicone Key Case Supplier

Kita produsen silikon produk ing China lan silikon mobil tombol tutup produk utama kita. Antarane silikon mobil tombol tutup , Kia silicone mobil tombol tutup duwe sade apik ing pasar ing saindhenging donya. Material silikon kita silikon 100% lan ora nambah impurities liyane. Temtu kita tansah nggunakake SGS silikon bahan kanggo tutup mobil silikon kita. Apa maneh, kita kerep nyemprotake lenga silikon ing lumahing tutup tombol mobil, sawise iki, nalika tutup tombol mobil silikon tiba ing lemah, lenga silikon minangka bukti bledug, tahan banyu lan duwe tutul sing apik. Apa maneh, kita duwe akeh opsi warna babagan Kia silicone cover car, sampeyan bisa milih warna sing disenengi. Minangka kanggo perusahaan kita, kita duwe akeh mesin lan persediaan kita dhewe kanggo nyedhiyani nyimpen cukup; Kita uga duwe tim profesional kanggo desain lan mbukak cetakan, supaya OEM dipersembahake. Kanggo njamin kualitas sanjabane silikon mobil kita, kita duwe proses produksi sing ketat: 1: nyiyapake materi sing nyata 2: nyampur materi lan materi werna   3: ngetokne tutup kunci silikon Kia sing butuh materi. 4: vulcanizing dadi kunci tutup mobil, 5: nyilikake silikon ekstra, 6: Ngiluminake minyak tombol, 7: nggawe sentuhan cilik alus, 8: manggang dadi garing, 9: Majelis lan inspeksi, 10: ngemas barang.

Ngerti, kita mung duwe mobil Kia silicone cover tanpa logo. Teknologi kasebut diwajibake. Yen sampeyan pengin nggawe desain dhewe utawa pengin nambah logo mobil ing tutup tombol mobil silikon , oem dipersembahake. Kita bisa mbukak cetakan kanggo Kia silicone cover car silicone .

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki