Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Link
GUANGZHOU VICPAS TOUCH TECHNOLOGY CO.,LTD

Produk / Layanan : Layar tutul,Tombol membran,Panel tutul,Sensor tutul,Saklar keyboard,Membran tutul

Ekspor Persentase : 51% - 60%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : 1000000RMB

Guangzhou Vicpas Touch Technology Co., Ltd. minangka panel layar tutul, profesional membran membran, lan aksesoris panel sentuh global ing spektrum global. Sawise luwih saka 10 taun pengalaman akumulasi lan perbaikan kontrol kualitas sing terus-terusan, ing wektu sing padha dadi mitra strategis sing dipercaya lan...
Shenzhen Hengstar Technology Co., Ltd.

Produk / Layanan : Monitor Industri,Komputer Semat,Monitor Siaran,PC Tablet Industrial,PC Tablet Android,Tampilan dowo

Didhisiki ing taun 2004, Hengstar minangka panyedhiya solusi industri dunya kanggo papan kontrol LCD, monitor LCD, PC industri, Tampilan Cerdas, Digital Signage, Tampilan LCD Bar Peregangan, Papan Tulis Konferensi Digital lan macem-macem produk LCD. Wiwit wiwitan, Nowaday's Hengstar wis 15 taun pengalaman fokus...
SHEN ZHEN KLYDE ELECTRONICS CO., LTD

Produk / Layanan : Pamuter DVD Car,Stereo Mobil,Pemain multimedia mobil,Navigasi GPS GPS,Audio mobil,Radio mobil

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : US$2000000

Shenzhen Klyde Electronics Co, Ltd minangka produsen pamuter multimedia Car profesional ing China. Kita diadegaké ing taun 2009, sawise ngembangake 10 taun, saiki dadi salah sawijining pabrik Pyaner multimedia Mobil sing misuwur ing China. Perusahaan kita nyakup area sing 12,000 meter persegi lan nggae karyawan 320...
Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd.

Produk / Layanan : Pasokan Daya,Adaptor Daya,Ngalih Adaptor Daya,Pangisi daya USB,Pangisi daya Mobil,Pangisi daya telpon

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : 1 million RMB

Shenzhen Juyuanhai Electronic Co., Ltd. didegaké ing taun 2009, pabrikan profesional sing spesialisasine ing panelitian, ngasilake lan adol produk kaya adaptor daya Ngalih, Charger mobil, charger USB, lsp Nilai inti yaiku kejujuran lan kredibilitas, lan kita mesthi nyedhiyakake dhukungan teknologi profesional, solusi...
Hobby Carbon CNC Technology(Shenzhen) Limited

Produk / Layanan : Lembar Serat Karbon,Tabung Serat Karbon,Nglereni Serat Karbon CNC,Bagian Aluminium CNC,Pengencang Aluminium,Pengencang Titanium

Ekspor Persentase : 91% - 100%

Total Annual Sales Volume : US$1 Million - US$2.5 Million

Ibukutha (Million US $) : 1000,000

Hobby Carbon CNC Technology Co., Ltd. minangka pabrikan profesional produk lan hardware CFRP , dununge ing Kutha Shenzhen, Provinsi Guangdong sing cedhak karo Hongkong. Produk kami nyakup macem-macem formasi, kalebu GFRP (polimer bertulang serat kaca), CFRP (polimer bertulang serat karbon) lan lembaran KFRP (polimer...
Shenzhen Sunveytech Co.,LTD

Produk / Layanan : Kamera serep ,Kamera serep tanpa kabel,Kamera serep Wifi,Kamera serep ndeleng mburi,Sistem kamera serep,Kamera serep plate plate

Ekspor Persentase : 71% - 80%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : 500000RMB

Shenzhen Sunveytech Co, Ltd, yaiku perusahaan berteknologi tinggi sing melu produk elektronik mobil. Pabrik khusus kanggo ngembangake lan nggawe sistem kamera bachup kendaraan wiwit taun 2007. Kalebu kamera serep nganggo kabel, sistem kamera serep nirkabel, kamera serep wifi kamera lan monitor layar mburi. Produk seri...
Shenzhen Aokal Technology Co., Ltd.

Produk / Layanan : iPhone Repair Battery,iPhone Battery Replacement,0 siklus iPhone Baterai,Tampilan LCD,Majelis LCD iPhone,Majelis Belakang iPhone

Ekspor Persentase : 41% - 50%

Total Annual Sales Volume : Below US$1 Million

Ibukutha (Million US $) : 1 Million RMB

Shenzhen Aokal Technology CO., LTD layanan pasokan kanggo mobilephone , utamane kanggo iPhone battery pack, Replacement LCD iPhone lan Majelis Belakang iPhone. AOKAL wis tansah nggawe kualitas baterei, stabil lan dipercaya kanggo memenuhi syarat customer. Kita tansah ngembangake teknologi lan layanan sing entuk...
Shenzhen Yidashun Technology Co., Ltd.

Produk / Layanan : Pangisi daya Laptop,Pangisi daya C,Pasokan Daya,Pangisi daya Tembok,Pangisi daya USB,Kabel Daya

Ekspor Persentase : 91% - 100%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : 500000RMB

Shenzhen Yidashun Technology Co., Ltd, didegaké ing taun 2007, minangka perusahaan teknologi tinggi sing disetujoni dening pamrentah, sing didedikake kanggo R&D, pabrik lan adol adaptor laptop, adaptor laptop universal, adaptor daya dc, adaptor tembok, charger usb , pangisi daya mobil usb, kabel listrik, kabel...
 Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co., Ltd.

Produk / Layanan : Baterai Mobile Phone,Power Bank,Gawe serep,Lipo Battery,Penggantian Panggilan Iphone,Baterai Cellphone

Ekspor Persentase : 61% - 70%

Total Annual Sales Volume : US$50 Million - US$100 Million

Ibukutha (Million US $) : 1,000,000.00RMB

Shenzhen Hequanqingnuo Electronic Technology Co, Ltd iku produsen profesional baterei telpon babagan 7 years.It duwe luwih saka 1000 meter persegi toko-toko karo babagan 100 karyawan. Awit iku `s didegake ing 2012, kita nindakake sawetara prosedur ketat saka bahan mentah kanggo mburi produk. Minangka pemasok jujur...
SGCB COMPANY LIMITED

Produk / Layanan : Layanan Detail Otomatis,Peralatan Wisuh Mobil,Bahan Kimia Detail,Sikat mobil reresik,Polapers Cat Cat,Ikke Mikrofiber Mobil

Ekspor Persentase : 11% - 20%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : USD $1million

Sugeng rawuh ing perusahaan autokare SGCB, papan kanggo nemokake produk detailing otomatis paling apik ing saindenging jagad. Kita priksa kanthi tliti lan nyoba kualitas kabeh produk sing diproduksi lan ditawakake , gentlo sing apik mung dianggo karo supplier sing dipercaya supaya bisa menehi pelanggan produk kualitas...
SHENZHEN SANAN TECHNOLOGY CO.,LTD

Produk / Layanan : Kamera CCTV,Perekam video digital,Monitor keamanan sirkuit tertutup,Pangenalan rai,Perekam Video Jaringan,Solusi sistem kendaraan

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Total Annual Sales Volume : US$5 Million - US$10 Million

Ibukutha (Million US $) : 5000000

Kanthi akumulasi luwih saka 10 taun `ing lapangan monitor video CCTV iki, kita, Shenzhen Sanan Technology Co., Ltd, wis dadi salah sawijining pabrikan produk CCTV utama ing Shenzhen, China. Kita wis nggawe sistem produk sing lengkap lan duwe pengalaman akeh kanggo nggawe kamera pengawasan lan nyedhiyakake macem-macem...
Dongguan Formal Precision Metal Parts Co,. Ltd

Produk / Layanan : Mati Casting,Ekstrusi aluminium,Enclosure Stamping,Wangun Logam Lembar,CNC Machining,Proses Baja Stainless

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Total Annual Sales Volume : US$50 Million - US$100 Million

Ibukutha (Million US $) : 10000000RMB

Logam DongGuan Formal Ditetepake Ing Taun 2009. Dumunung ing Kota Wanjiang, Kutha Dongguan. Kita minangka Komprehensif Komplek sing bisa nggawe Desain Alat Logam, Nyedhiyakake Solusi, Ngrancang & Gawe Alat, Ngrampungake Coklat, Zink Die, Ekstra Aluminium, Pembentuk & Stamping Sheet, CNC Nguripake &...
Elite-tek Electronics Ltd

Produk / Layanan : Trainer asu,Pager asu,Bark Stop Stop Kolar,Trainer asu adoh,Anti Bark Collar,Trainer E-Dog

Ekspor Persentase : 81% - 90%

Total Annual Sales Volume : US$2.5 Million - US$5 Million

Ibukutha (Million US $) : CAD20,000

aetertek minangka pionir lan pimpinan ing sistem sistem latihan asu lan produk elektronik teknologi binatang peliharaan. aetertek seneng reputasi dhuwur ing omah lan ing luar negeri saiki. Corak merek, karakter lan pola Cat & Dog wis didaftar kanggo Kategori Nasi lan Wolu Kategori ing Amerika Serikat, Kanada, EU...
Shenzhen Qunsuo Technology Co., Ltd

Produk / Layanan : Printer Mobile,Terminal PDA genggem,Scanner Barcode,PDA OEM / ODM,Dot Matrix Printer,Printer OEM / ODM

Ekspor Persentase : 51% - 60%

Total Annual Sales Volume : US$5 Million - US$10 Million

Ibukutha (Million US $) : US$1 Million

Qunsuo Technology Co., Ltd didegaké ing taun 2005, kabeh ana spesialisasi ing printer seluler, pangembangan terminal produksi data, produksi lan penjualan industri. Kita bisa nyedhiyakake dhukungan teknis, layanan OEM lan ODM. Qunsuo duwe luwih saka 2000 kothak meter pabrik lan luwih saka 100 karyawan, dununge ing...
ShenZhen GreenTouch Technology Co.,Ltd

Produk / Layanan : Layar Sentuh Resistif,Layar Sentuh Kapasitif ,Foil Tutul Interaktif,Bingkai Tutul Inframerah,Bukak Monitor Frame Tutul, Tutul PC Kabeh-Siji

Ekspor Persentase : 61% - 70%

Total Annual Sales Volume : US$10 Million - US$50 Million

Ibukutha (Million US $) : 1000000.00RMB

Shenzhen GreenTouch Technology Co., Ltd. minangka produsen layar sentuh profesional lan perusahaan teknologi tinggi. Perusahaan duwe merek dagang-GreenTouch dhewe lan nyedhiyakake layar sentuh resistif, layar sentuh kapasitif, layar tutul inframerah, foil tutul interaktif, kanggo para pelanggan. monitor tutul, tutul...
GUANGDONG A-OK TECHNOLOGY GRAND DEVELOPMENT CO.,LTD.

Produk / Layanan : Motors Tubular,Motors Buta,Motors Curtain,Emperor Motor,Syetem Ngontrol Ngarep,Motter rana Roller

Ibukutha (Million US $) : 10,000,000RMB

Diwiwiti ing taun 1998, A-OK nuduhake desain andmanisipasi sistem automasi lan motorisasi kelas donya kanggo jendhela lan ing jaba luwih saka 19 taun. Miturut pangembangan perusahaan, A-OK netepake divisi rotator lan stator sing sukses, divisi metalstamping presisi, divisi alat plastik, otomatis divisi produksi, pusat...
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki