Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Peugeot Silicone Key Cover
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Peugeot Silicone Key Cover

Kategori produk dari Peugeot Silicone Key Cover , kami produsen khusus dari Cina, Peugeot Silicone Key Cover , Peugeot Silicone Key Fob Cover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Peugeot Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Peugeot Silicone Key Cover Supplier

Peugeot silicone cover silikon

Pabrik kita profesional ing tutup tombol silikon Peugeot . Kita nduweni tim profesional bakat sing didedikake kanggo ngirim pelanggan nganggo produk lan layanan sing paling apik.

Peugeot Silicone cover key made by 100% Natural Silicone, safe but non-toxic with Soft texture, no deformation after many times lipat , it made by precise mold according to original car keys outward appearance, completely fit to key and Anti -Koleksi, chip ing sithik tombol lancip banget pecah, nalika chip tumiba ing lemah, wis rusak. Nanging silikon uga nduweni ketahanan, sing bisa nulung kejutan saka lemah, lan Anti-nyandhang.

Kontrol tombol mobil silikon nduweni fungsi anti-statis, anti-bledug sing apik, nanging uga efek pabrik Antibacterial.our nduweni pekerja profesional kanggo ngontrol mesin sing ngasilake produk, pameran pamrodhijine yaiku: 1: nyiapake materi nyata 2: nyampur materi lan materi werna   3: nyelipake siji kanggo tutup tombol silikon Peugeot sing butuh materi. 4: ngresikake supaya dadi bentuk tutup kunci mobil, 5: nyilikake silikon ekstra, 6: Ngilap lenga tombol, 7: semprotan lenga kanggo nggawe sentuhan cilik, 8: manggang dadi garing, 9: mriksa produk, 10: ngemas barang.

Produk kita duwe rong proses, siji wis deboss. iku sawijining cat putih kanthi cara ngetokake ing alur. Lan permukaan kabeh produk diolah kanthi lancar. Saliyane liyane, embossed, lan permukaan kabeh produk diolah kanthi lancar, nggawe sentuhan luwih apik, luwih mulus lan ayu. Yen nggunakake proses iki, biaya bakal luwih dhuwur. Iki jenis Peugeot206, Peugeot207, Peugeot 3008, Peugeot 408, Peugeot508 etc yen sampeyan pengin ngerti liyane model mobil, mangga klik bali menyang ngarep, thanks.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki