Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > Porsche Silicone Key Cover
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

Porsche Silicone Key Cover

Kategori produk dari Porsche Silicone Key Cover , kami produsen khusus dari Cina, Porsche Silicone Key Cover , Porsche Silicone Key Fob Cover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Porsche Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China Porsche Silicone Key Cover Supplier

We are factory for Porsche silicone key cover with top quality and factory price. Kita nduweni tim profesional bakat sing didedikake kanggo ngirim pelanggan nganggo produk lan layanan sing paling apik. Minangka supplier saka kasus mobil silikon , kita bisa menehi wektu produksi luwih cendhek lan kita duwe saham cukup.

Tutup kunci Porsche Silicone digawe dening 100% Natural Silicone, aman nanging ora beracun karo Tekstur lembut, ora deformasi sawise akeh dilipat, digawe dening cetakan tepat miturut tombol mobil asli tampilan metu, cocog banget karo tombol lan Anti -Collision, chip ing njero tombol-tombol flip banget pecah, nalika chip tumiba ing lemah, iku rusak, nanging silikon kanthi resilience, sing bisa ngendhog kejut saka lemah, lan Anti-Wear, permukaan Matte bisa ngreksa tombol sawise long-term digunakake.

Pabrik kita nduweni buruh profesional kanggo ngontrol mesin sing ngasilake produk, pameran pamrodhijine yaiku: 1: nyiyapake materi sing nyata 2: nyampur bahan lan materi warna 3: ngethokna siji kanggo Porsche silicone cover silikon sing perlu bahan, 4: nggawé vulkanisasi supaya dadi wangun tutup kunci mobil, 5: nyilikake silikon sing ekstra, 6: Wiping lenga tombol tombol, nyemprotake lenga kanggo nggawe sentuhan cilik, 9: mriksa produk, 10: ngemas barang.

Produk kita duwe rong proses, siji wis deboss, yaiku cat putih sing artificially dripping menyang alur. Lan permukaan kabeh produk diolah kanthi lancar. Siji liyane wis pedhut, lan permukaan kabeh prodhuk diolah kanthi lancar, Nggawe sentuhan luwih apik, luwih lancar lan ayu. Kanggo model mobil Porsche silicone car key cover , kita duwe A1, A3, A4, A5, A6, A8, Q3, Q5, Q7, Q8, etc. yen sampeyan pengin ngerti model mobil luwih, monggo klik bali menyang omah, thanks.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki