Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover
Layanan Online
Qingren Luo

Ms. Qingren Luo

Ninggalake pesen
Hubungi Saiki

VW Silicone Key Cover

Kategori produk dari VW Silicone Key Cover , kami produsen khusus dari Cina, Volkswagen Silicone Key Cover , VW Silicone Key Fob Cover pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir VW Silicone Key Case R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

China VW Silicone Key Cover Supplier

Kita ngasilake tutup kunci silikon VW di China selama 7 tahun, Kita memiliki tim profesional berbakat. Darmabakti kanggo ngirim pelanggan nganggo produk lan layanan sing paling apik. Ing Sementara, minangka   Supplier, kita bisa nyedhiyani sampeyan karo warung kanggo tutup tombol silicone VW .

VW Silicone cover key made by 100% Natural Silicone, safe but non-toxic with Soft texture, no deformation after many times folded, dibuat dening cetakan tepat menurut tombol mobil asli tampilan luar, benar-benar pas kunci lan Anti -Collision, chip ing njero tombol-tombol flip banget pecah, nalika chip tumiba ing lemah, iku rusak, nanging silikon kanthi resilience, sing bisa ngendhog kejut saka lemah, lan Anti-Wear, permukaan Matte bisa nglindhungi tombol sawise long-term digunakake. Apa maneh, tas kunci mobil silikon nduweni fungsi anti-statis, anti-bledug, lan efek saka Antibacterial.

Pabrik kita nduweni buruh profesional kanggo ngontrol mesin sing ngasilake silikon tombol mobil silikon , pameran pamrodhuksi yaiku: 1: nyiyapake materi sing nyata 2: nyampur materi lan bahan warna 3: nyelehake siji kanggo tutup silikon VW sing perlu materi. 4: ngresikake supaya dadi bentuk tutup kunci mobil, 5: nyilikake silikon ekstra, 6: Ngilap lenga tombol, 7: semprotan lenga kanggo nggawe sentuhan cilik, 8: manggang dadi garing, 9: mriksa produk, 10: ngemas barang.

Susunan kunci mobil silikon kita duwe rong proses, siji wis deboss, yaiku cat putih kanthi cara menetes ing alur. Lan permukaan kabeh wis diobati kanthi lancar, nggawe sentuhan luwih apik, luwih mulus lan ayu. Siji liyane wis embossed. Lan permukaan kabeh wis diobati kanthi lancar, nggawe sentuhan luwih apik, luwih mulus lan ayu. We have VW Skoda, VW Polo, VW Beetle, Skoda Citigo, VW CC, Skoda Fabia, Seat Altea, Seat Mii etc. yen pengin ngerti luwih model mobil, monggo klik bali menyang omah, thanks.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki