Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > VW Skoda Karet Car Key Cover
VW Skoda Karet Car Key Cover
VW Skoda Karet Car Key Cover
VW Skoda Karet Car Key Cover
VW Skoda Karet Car Key Cover
VW Skoda Karet Car Key Cover
  • VW Skoda Karet Car Key Cover
  • VW Skoda Karet Car Key Cover
  • VW Skoda Karet Car Key Cover
  • VW Skoda Karet Car Key Cover
  • VW Skoda Karet Car Key Cover

VW Skoda Karet Car Key Cover

    Unit Price: USD 0.3 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: SZBE-008

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Packing: Each In An Opp Bag

OEM: Welcome

Color: Panntone Colors

Material: 100% High Quality Silicone

Usage: Protect Original Car Key

Samples: 4pcs For Free

Net Weight: About 15g

Size: Fit For VW 3 Buttons Car Key

Additional Info

Packaging: saben uni ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 39269090

Port: Shenzhen

Deskripsi Produk

Shenzhen Beautiful Earth Technology Co, Ltd khusus ing silikon lan produk PVC lan tutup karet mobil karet iku salah siji saka karet karet kita tutup . VW Silicone Key Cover populer ing kabeh ndonya. Kita duwe 12 werna kanggo karet VW karet kulit: ireng, abang, kuning, pink, ijo, apel ijo, oranye, biru peteng, biru pucet, wungu mawar, Ungu, abu-abu.

(1) Karet tombol karet sing digawe dening 100% silikon lan bisa dicuci.

(2) Bahan mentahan silikon kami duwe sertifikasi SGS

(3) Kita uga nyemprotake minyak silikon ing permukaan tutup karet mobil karet kanggo mbuktekake yen karet tutup kunci mobil nduweni rasa tutul sing apik lan bisa nggawe bledug.

(4) Biasane duwe 12 werna kanggo saben tutup karet mobil karet .


vw key cover 2

Saka ndhuwur gambar, kita bisa ndeleng ngarep lan mburi tutup karet mobil VW . Tombol VW 3 tombol tutup karet mobil tanpa logo mobil ing sisih mburi.

vw key cover 1vw key cover 3vw key cover 4

Saka ndhuwur telung gambar, kita uga bisa ndeleng bobot tutup karet VW karet . Kita bisa ndeleng sampurna ing sakupenge tutup karet mobil karet lan ora duwe materi ekstra. Iku amarga kita duwe departemen QC ketat kanggo ngontrol kualitas.

328b6d9713a37ef0e16155ab8b6651a1a225b8467d5dd6802642

Ndhuwur gambar kita bisa ndeleng fleksibel karet tutup karet mobil . Liyane, Asap putih lan abu putih nalika ngobong tutup mobil silikon bisa mbuktekake digawe dening bahan mentahan silikon 100% lan ora duwe zat berbahaya liyane.

6

Ndhuwur Gambar kita bisa ndeleng proses prodhuksi. Saka mbukak cetakan kanggo kapal, kita kabeh duwe tim profesional. Kita uga duwe mesin sing bisa nyedhiyakake barang kasebut minangka tuntutan customer.

Packaging & Shipping

45

Informasi Perusahaan

Perusahaan kita Shenzhen Indah Bumi Technology Co, ltd nduweni 7 taun pengalaman kanggo ngasilake mobil tombol silikon . Kita duwe departemen produksi lan desain profesional. Nalika pelanggan-pelanggan kita teka ing China, dheweke kerep ngunjungi pabrik lan kita asring rawuh ing saindhenging donya. Kita uga pabrik sing disetujoni dening Disney.

78

9

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki