Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
  • 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
  • 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
  • 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
  • 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw
  • 2017 kasus mobil silikon panas untuk vw

2017 kasus mobil silikon panas untuk vw

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CIP
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 2 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw-007

Material: Silicone

Package: 1pc/opp Bag

MOQ: 100pcs

Colors: Pantone Color

Carton Size: 58*26*38cm

Product Name: Vw Silicone Key Cover

Size: Standard Size

Sample: Free

Payment Terms: PayPal,T/T,westin Unions Etc

Delivery: DHL ,Fedex,TNT,UPS Etc

Additional Info

Packaging: 1PC

Produktivitas: 3000pcs per days of production

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guang Dong Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 200000pcs per weeek

Certificate: ISO9001

Kode HS: 3926909090

Port: Shenzhen Yantian

Deskripsi Produk

Dear friend, Maturnuwun mugi nerangake golf vw kita 7 situs mobil silikon . We are pabrik , sing profesional produksi silikon mobil tombol tutup lan ngarep - arep duwe hubungan bisnis dawa karo sampeyan .Kita pracaya sing dateng punika dhasar urip. Lan customer yaiku Gusti Allah. Kita ora mung nyedhiyakake kualitas apik lan produk anyar, nanging uga nglayani layanan sing apik kanggo Cover Key Silicone Key VW . yen sampeyan duwe pitakonan, please ora ragu-ragu kontak kita., We are kene kabeh wektu kanggo nawakake layanan.

Saben silikon mobil tombol isine duwe fitur follow:

1. Silicone cover car silicone is 100% silicone, no softness harm and resistance environment friendly and heat, waterproof, dustpoof.

2. Tutup kunci mobil silikon ora bisa dipecah lan diiseni

3. tutup mobil silikon tutup sembarang werna PMS, desain disesuaikan lan wujud sing bisa ditampa

4. Logo perusahaan sampeyan bisa digawe ing sanjungan tombol mobil silikon , lan kita bisa nampa OEM adat etc.

silicone car key cover


Ing VW silikon tutup tombol mobil mathuk model ing ngisor iki:

Tipe A cocog karo tutup tombol mobil silikon kanggo Polo, Passat, Tiguan, Touareg, TOURAN, Golf6, EOS, Lavida, Scirocco, Beetle, Sagitar, Jetta, SKODA Superb, Octavia, Fabia, Bora, dll .

Tipe B cocok karo tutup tombol mobil silikon kanggo golf 7


silicone car key cover



Gambar rinci babagan kualitas mobil vw skoda silicone silikon kualitas tinggi , lan Sampeyan bisa milih sembarang werna pantone sing pengin, kita kabeh bisa nggawe, kita offer loro kualitas apik lan paling apik kanggo sampeyan.

silicone car key coversilicone car key cover



Loro-lorone tutup tombol mobil silikon arupa alus lan menehi proteksi tombol mobil sing apik. Tutup mobil silikon vw kami tahan lama, fleksibel, lan waterproof.and liyane

silicone car key coversilicone car key coversilicone car key cover


Silicone car key cover Packing and shipping

Packing: Unit packing: each silicone car key cover in a transparent bag, white opp bag or plastic box.

Paket karton: 1000 pcs ing karton., Ukuran karton: 58x26x38cm

Shpping: Segara, Air lan Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT dll)

silicone car key coversilicone car key cover




Layanan kita

1 .Tutup kunci mobil ilicone saka pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2.Designer departemen kasedhiya, desain disesuaikan sing sanget tampi.

3. Produsèn ing China, kabeh produksi ing rega paling apik.

4. Peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. Dhuwit apik dilatih sadurunge ngetokake barang kasebut.

6.Specialized ing produk iki kanggo luwih saka 7 taun.

7. Departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

8. Lini produksi apik, cepet ngirim wektu.

9.Each cover car silicone case Product pass CE, ROHS, PAHS, SGS and any other test report.

silicone car key cover



Perusahaan kami duwe 7 taun pengalaman kanggo ngasilake silikon mobil tombol tutup . Apa perusahaan kita duwe akeh peralatan majeng lan profesional kanggo produksi, klompok berpengalaman, teknologi tinggi, teknis profesional, sing bisa nanggapi kanthi urutan produk lan persyaratan customer kanthi cepet.

silicone car key coversilicone car key coversilicone car key cover



Kita duwe pabrik dhewe, lan saben proses expuistie, pls ndeleng aliran alur

silicone car key cover



Ing ngisor iki kita FAQ lan cara kontak. Yen sampeyan pengin sinau informasi luwih rinci babagan silicone car key cover , if you are interested in silicone key car silicone , pls don `t ragu to contact us, we will reply to you first, thanks.

silicone car key cover




Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki