Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Silicon protaction car key shell kanggo VW
Silicon protaction car key shell kanggo VW
Silicon protaction car key shell kanggo VW
Silicon protaction car key shell kanggo VW
Silicon protaction car key shell kanggo VW
Silicon protaction car key shell kanggo VW
  • Silicon protaction car key shell kanggo VW
  • Silicon protaction car key shell kanggo VW
  • Silicon protaction car key shell kanggo VW
  • Silicon protaction car key shell kanggo VW
  • Silicon protaction car key shell kanggo VW

Silicon protaction car key shell kanggo VW

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CIP
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 2 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw-007

Material: Silicone

Package: 1pc/opp Bag

MOQ: 100pcs

Colors: Pantone Color

Carton Size: 58*26*38cm

Product Name: Vw Silicone Key Cover

Size: Standard Size

Sample: Free

Payment Terms: PayPal,T/T,westin Unions Etc

Delivery: DHL ,Fedex,TNT,UPS Etc

Additional Info

Packaging: 1PC

Produktivitas: 3000pcs per days of production

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guang Dong Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 200000pcs per weeek

Certificate: ISO9001

Kode HS: 3926909090

Port: Shenzhen Yantian

Deskripsi Produk

Kita Shenzhen Indah Bumi Technology Co.Ltd terutama memproduksi Silicone Car Key Cover selama 7 tahun. VW Silicone Key Cover adalah sing paling laris saka Silicone Car Key Holder amerga soft touching, scentless, eco-friendly. Silicone Car Key Case uga akeh dikarepake wiwit kualitas apik ing negara-negara Eropah Barat. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo Silicone Remote Key Cover iki .

Saben Case Key Remote Silicone duwe fitur berikut:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Kasus tombol mobil cocok kanggo kunci mobil.

3. Kita bisa nggawe werna pantone sing dikarepake.

4. We have the price advantage yen sampeyan duwe quantity.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 230 centigrade.

6. Silicon nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, dustproof.




silicon car key shell


tombol karet mobil karet sing pinter - ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan ngemot emas 7 tutup tombol mobil ing tangan sampeyan, rasakake alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal tresna gel silika VW tombol mobil nalika sampeyan duwe.


vw gold 7 car key cover


Saben merek kulit cangkang kuncup kita bisa nyedhiyakake 12 werna kanggo sampeyan, abang, ireng, biru laut, langit biru, jambon, wungu abang, oranye, verdure, apel apel, kuning, abu-abu, warung, putih lan liya-liyane

Protaction Car Key shell





silicone car key coversilicone car key coversilicone car key cover


Silicone car key cover Packing and shipping

Packing: Unit packing: each silicone car key cover in a transparent bag, white opp bag or plastic box.

Paket karton: 1000 pcs ing karton., Ukuran karton: 58x26x38cm

Shpping: Segara, Air lan Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT dll)

silicone car key coversilicone car key cover




Layanan kita

1 .Tutup kunci mobil ilicone saka pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2.Designer departemen kasedhiya, desain disesuaikan sing sanget tampi.

3. Produsèn ing China, kabeh produksi ing rega paling apik.

4. Peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. Dhuwit apik dilatih sadurunge ngetokake barang kasebut.

6.Specialized ing produk iki kanggo luwih saka 7 taun.


7. Departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

8. Lini produksi apik, cepet ngirim wektu.

9.Each cover car silicone case Product pass CE, ROHS, PAHS, SGS and any other test report.

silicone car key cover



Perusahaan kami duwe 7 taun pengalaman kanggo ngasilake silikon mobil tombol tutup . Apa perusahaan kita duwe akeh peralatan majeng lan profesional kanggo produksi, klompok berpengalaman, teknologi tinggi, teknis profesional, sing bisa nanggapi kanthi urutan produk lan persyaratan customer kanthi cepet.

silicone car key coversilicone car key coversilicone car key cover



Kita duwe pabrik dhewe, lan saben proses expuistie, pls ndeleng aliran alur

silicone car key cover


Ing ngisor iki kita FAQ lan cara kontak. Yen sampeyan pengin sinau informasi luwih rinci babagan silicone car key cover , if you are interested in silicone key car silicone , pls don `t ragu to contact us, we will reply to you first, thanks.

silicone car key cover

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki