Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
  • Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
  • Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
  • Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
  • Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc
  • Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc

Tombol tutup kasus utama kanggo vw cc

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CIP
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 2 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw-cc

Material: Silicone

Package: 1pc/opp Bag

MOQ: 100pcs

Colors: Pantone Color

Carton Size: 58*26*38cm

Product Name: Vw Silicone Key Cover

Size: Standard Size

Sample: Free

Payment Terms: PayPal,T/T,westin Unions Etc

Delivery: DHL ,Fedex,TNT,UPS Etc

Additional Info

Packaging: 1PC

Produktivitas: 3000pcs per days of production

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Guang Dong Cina (Dharatan)

Kemampuan Supply: 200000pcs per weeek

Certificate: ISO9001

Kode HS: 3926909090

Port: Shenzhen Yantian

Deskripsi Produk

Kita Shenzhen Beautiful Earth Technology Co.Ltd terutama memproduksi kasus untuk kunci mobil selama 7 tahun. Penutup tombol mobil vw adalah sade paling apik saka Silicone Car Key Cover amerga soft touching, scentless, eco-friendly. Silicone Car Key Case uga akeh dikarepake wiwit kualitas apik ing negara-negara Eropa Barat. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal wareg karo protaksi tombol iki kanggo mobil. Saben VW Silicone Key Cover wis nduweni fitur:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Cover Car Silicone Remote cocok pas kanggo kunci mobil.

3. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone silikon mobil Key Holder sing pengin.

4. We have the price advantage Silicone Remote Car Case if you have quantity.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 230 centigrade.

6. Silicon nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, dustproof.





key cover for vw-cc


key case for vw-cc



gelang karet kanggo kunci mobil ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel tutup tombol kanggo vw cc ing tangan sampeyan, rasane alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal seneng 3 tombol tombol karet mobil karet nalika sampeyan duwe.

vw gold 7 car key cover


Saben merek kulit cangkang kuncup kita bisa nyedhiyakake 12 werna kanggo sampeyan, abang, ireng, biru laut, langit biru, jambon, wungu abang, oranye, verdure, apel apel, kuning, abu-abu, warung, putih lan liya-liyane

silicone car key coversilicone car key cover


Minangka sampeyan bisa ndeleng saka gambar ing ndhuwur, tutup tombol silicon iku awet lan fleksibel. Silicon nyata sawise diperlokaké njupuk putih.


Silicone car key cover Packing and shipping

Packing: Unit packing: each silicone car key cover in a transparent bag, white opp bag or plastic box.

Paket karton: 1000 pcs ing karton., Ukuran karton: 58x26x38cm

Shpping: Segara, Air lan Express (DHL, UPS, FEDEX, TNT dll)

silicone car key coversilicone car key cover




Layanan kita

1 .Tutup kunci mobil ilicone saka pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2.Designer departemen kasedhiya, desain disesuaikan sing sanget tampi.

3. Produsèn ing China, kabeh produksi ing rega paling apik.

4. Peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. Dhuwit apik dilatih sadurunge ngetokake barang kasebut.

6.Specialized ing produk iki kanggo luwih saka 7 taun.

7. Departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

8. Lini produksi apik, cepet ngirim wektu.

9.Each cover car silicone case Product pass CE, ROHS, PAHS, SGS and any other test report.


Perusahaan kami duwe 7 taun pengalaman kanggo ngasilake silikon mobil tombol tutup . Apa perusahaan kita duwe akeh peralatan majeng lan profesional kanggo produksi, klompok berpengalaman, teknologi tinggi, teknis profesional, sing bisa nanggapi kanthi urutan produk lan persyaratan customer kanthi cepet.

silicone car key coversilicone car key coversilicone car key cover



Kita duwe pabrik dhewe, lan saben proses expuistie, pls ndeleng aliran alur

silicone car key cover

Ing ngisor iki kita FAQ lan cara kontak. Yen sampeyan pengin sinau informasi luwih rinci babagan silicone car key cover , if you are interested in silicone key car silicone , pls don `t ragu to contact us, we will reply to you first, thanks.

silicone car key cover




Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki