Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Murah mobil penutup silikon VW
Murah mobil penutup silikon VW
Murah mobil penutup silikon VW
  • Murah mobil penutup silikon VW
  • Murah mobil penutup silikon VW

Murah mobil penutup silikon VW

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW-001

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Indah Bumi co.Ltd berfokus pada produksi Silicone Car Key Cover kanggo 7 taun. Dadi akeh pengalaman years` nggawe kita kualitas dhuwur alus nutup desain Silicon tombol mobil panutup kanggo VW tekan kanggo listing lever ing industri padha. Silicone Car Key Case yaiku sasi paling laris saka tutup tombol mobil kontrol silicon kita . Kita wis debossed lan embossed iki loro kerjane kanggo nglamar Silicone Remote Car Cover . ana kebutuhan gedhe ing donya kanggo kita VW Silicone Key Cover.

Saben Mobil Cilik Silicone duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tombol mobil panutup Nihan Silicon karet adat becik Pas kanggo tombol mobil

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 230 centigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Cheap VW Car Silicone Key Cover

Tawa alus 3 tombol tombol tombol kanggo VW ora nyusahake lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel kasus desain desain sing indah, karet tutup kanggo VW ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna otomatis VW 3 tombol tombol mobil tutup nalika sampeyan duwe.


VW Cheap Silicone Key Cover

Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan babagan tombol mobil VW

VW Car Silicone Key Cover


Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki