Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > VW Golf7 proteksi tombol mobil
VW Golf7 proteksi tombol mobil
VW Golf7 proteksi tombol mobil
VW Golf7 proteksi tombol mobil
VW Golf7 proteksi tombol mobil
VW Golf7 proteksi tombol mobil
  • VW Golf7 proteksi tombol mobil
  • VW Golf7 proteksi tombol mobil
  • VW Golf7 proteksi tombol mobil
  • VW Golf7 proteksi tombol mobil
  • VW Golf7 proteksi tombol mobil

VW Golf7 proteksi tombol mobil

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw-golf7

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik kita dhewe lan fokus ing prodhuksi embossed silicon car key case , shell, cover for 7years. Saiki, karet silikon mobil tombol kanggo VW kita gawé sing ayu, durable.fashion. VW mobil 3 tombol tombol silikon tutup dengan logo minangka salah siji sing paling laris saka mobil karet fob kita aksesoris kanggo menehi tutul alus, ora scentless, ramah lingkungan. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo tutup VW Silicone Key kita .

Saben busana Silicon key shell kanggo mobil duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

3. Selaras mobil karet 3 tombol tombol tutup shell Silicon becik Pas kanggo tombol mobil VW Golf 7 Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe warna pantone tutup otomatis kaya sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 km kaki ke 330 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


VW Golf7 Car Key Cover


Tutup kunci silikon karo logo -e ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel mobil cilik tombol silikon kanggo Golf 7 ing tangan sampeyan, sampeyan ngrasa alus, Gamelan lan light.You bakal tresna tombol otomatis 3 penemu tombol mobil nalika sampeyan duwe.


Golf7 Car Key Cover

Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan VW golf 7 car key cover

Golf7 protective car key cover

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki