Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
  • Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
  • Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
  • Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
  • Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen
  • Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen

Cangkang mobil kosong bledug kanggo Volkswagen

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Volkswagen 1

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik kita dhewe lan fokus ing prodhuksi Volkswagen silicon car cover key kanggo 7years. Saiki karet silikon mobil tombol kanggo Volkswagen kita gawé ana magnetik, durable.fashion. VW silikon tombol Teluk r yaiku salah sawijining sanjabane silikon mobil paling laris amarga amrih lembut, ora kenthel, ramah lingkungan. Mobil Volkswagen tutup utama uga akeh dikonsumsi amarga kualitasé ing negara-negara Eropah Kulon. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal wareg karo kita VW Silicone Key Cove r .


Saben tutup mobil silikon duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

3. Pemegang tombol mobil silikon cocok banget kanggo kunci mobil silikon Volkswagen .

3. Kita bisa nggawe warna pantone tutup otomatis kaya sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup tombol mobil silikon yen sampeyan duwe jumlah.

1. Range suhu: -40 km kaki ke 330 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Blank Car Key Shell


Silicone tombol mobil panutup kanggo Volkswagen -Apa ora gawe piala lan lingkungan friendly.When terus Volkswagen tutup tombol silikon ing tangan, iku ngrasa alus, Gamelan lan light.You bakal tresna otomatis 1 tombol embossed penemu tombol mobil nalika sampeyan duwe. Remote Car Key Shell

Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan tutup tombol silikon Volkswagen

Key Shell For Volkswagen

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tas silikon kunci iku bahan tahan banting lan alus , bahan silikon narik ora kanggo ngilangi

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki