Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > VW GTI logo kunci mobil
VW GTI logo kunci mobil
VW GTI logo kunci mobil
VW GTI logo kunci mobil
VW GTI logo kunci mobil
VW GTI logo kunci mobil
  • VW GTI logo kunci mobil
  • VW GTI logo kunci mobil
  • VW GTI logo kunci mobil
  • VW GTI logo kunci mobil
  • VW GTI logo kunci mobil

VW GTI logo kunci mobil

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW -GTI

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We are a silikon mobil tombol produsen cilik sing utamané ngasilake tombol fashion fashion pinter kanggo otomatis . Pengalaman 7 taun nggawe pinter mobil tombol cilik luwih sampurna, lan kabeh panuku wis puas karo cangkang remot kanggo kunci mobil . Tutup tombol silicon VW GTI minangka salah siji sing paling laris ing universal kita Tutup kunci silikon VW amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Custom fashion tutup tombol mobil pinter uga ing dikarepake gedhe wiwit menehi kualitas ing negara Eropah Kulon. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal tresna iki VW Silicone Key Cover .

Saben cangkang kunci mobil kanggo VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka 100% silicon

3. Selaras mobil karet tombol tutup shell Silicon becik Pas kanggo tombol tombol VW mobil 3 Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicon kualitas sing apik yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 km kaki ke 330 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


VW GTI logo car key cover


VW GTI logo car key cover ora cilaka lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel kasus desain desain sing indah, tutup karet kanggo VW ing tanganmu, rasane alus, lancar lan light.You bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.


GTI Logo Car Key Cover

Rincian liyane babagan ngarep lan mburi babagan Volkswagen tutup tombol silikon

Logo Car Key Cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki