Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Golf kasus silikon ringan 7
Golf kasus silikon ringan 7
Golf kasus silikon ringan 7
Golf kasus silikon ringan 7
Golf kasus silikon ringan 7
Golf kasus silikon ringan 7
  • Golf kasus silikon ringan 7
  • Golf kasus silikon ringan 7
  • Golf kasus silikon ringan 7
  • Golf kasus silikon ringan 7
  • Golf kasus silikon ringan 7

Golf kasus silikon ringan 7

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Golf 7

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We are a silikon mobil tombol tutup Produsèn sing utamané ngasilake hot sale cilik tombol kanggo VW . Pengalaman 7 taun nggawe pinter mobil tombol cilik luwih sampurna, lan kabeh panuku wis puas karo cangkang remot kanggo kunci mobil . Golf 7 tutup kunci silicon minangka salah siji sing paling laris ing universal kita Volkswagen silicone key cover amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Custom fashion pinter tutup tombol mobil uga ing dikarepake gedhe wiwit menehi kualitas ing Eropah Kulon countries.We duwe kapercayan sing bakal tresna iki VW Silicone Key Cover .

Saben tutup tombol silikon VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

3. Ing silikon tutup tombol mobil iku sampurna pas kanggo tombol tombol Volkswagen mobil 3 Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicon kualitas sing apik yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 km kaki ke 330 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Car Key Cover Golf 7

Aksesoris mobil Walmart Hot Sale VW silicone key cover

Golf 7 Car Key Cover

Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - silikon bukti tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Golf 7 Key Cover

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

tas tombol silikon punika awet lan materi alus, materi silikon narik iku ora kanggo break

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis warna kanggo milih. Silikon mobil tombol tas sampurna.

09

U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki