Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
  • EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
  • EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
  • EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7
  • EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7

EBAY Hot Sale Key Cover VW Golf7

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Golf 7

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Kanthi mesin profesional lan pekerja berpengalaman, kita Indah Bumi co.Ltd bisa gawé Silicone Car Key Cover. VW Silicone Key Cover kita uga ing lever listing ing Silicone Car Key Case industri. Silicone Remote Car Cover yaiku salah sijine saliyane kunci smart silicon desain kanggo mobil amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Silicone Remote Car Case uga gedhe amarga akeh kualitas ing negara-negara Eropah Barat. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo 3 tombol proteksi tombol kanggo Golf 7 .

Saben busana Silicon key shell kanggo mobil duwe fitur follow:

1. Digawe saka 100% silicon

2. Pemegang kunci mobil silikon cocok banget kanggo kunci mobil Volkswagen .

3. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka silikon tombol tutup yen sampeyan duwe jumlah.

5. Kisaran suhu: -40 sentigrade nganti 330 sentigrade.

6. Sing nduweni kunci nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan banting, anti banyu, tahan debu.


EBAY Key Cover VW Golf7

Ebay Golf7 Key Cover

Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

EBAY Hot Key Cover

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki