Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Hot design vw silicone car key cover
Hot design vw silicone car key cover
Hot design vw silicone car key cover
Hot design vw silicone car key cover
Hot design vw silicone car key cover
Hot design vw silicone car key cover
  • Hot design vw silicone car key cover
  • Hot design vw silicone car key cover
  • Hot design vw silicone car key cover
  • Hot design vw silicone car key cover
  • Hot design vw silicone car key cover

Hot design vw silicone car key cover

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Shenzhen WeChat Technology Co.Ltd adalah manufacture car key cover silicon yang masuk ke aksesori mobil Checrolet silicon key cover industri ini selama 7 tahun. 7years` pengalaman kanggo ngasilake silicon mobil remote tutup tombol push tutup silicon kita kanggo kunci mobil karo logo mobil kanggo listing pengungkit. Penggantian Shell Auto Keycover yaiku produk utama kita. VW Silicone Key Cover iku salah siji sing paling laris saka Fashion Auto Remote Control Keycover kita amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Karet kunci mobil karet uga akeh dikarepake awit kualitase dhuwur ing negara-negara Eropa Barat. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo 3 tombol proteksi tombol kanggo Vw .

Saben cangkang kunci silicon mobil sing nduweni fitur:

1. Digawe saka 100% silicon

2. Mobil adat cilik tombol Silicon becik Pas kanggo yourVw mobil 3 tombol tombol.

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka cangkang kunci mobil fashion sing pengin.

4. Kita duwe keuntungan rega saka cangkang kunci silicon kanggo mobil yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 230 centigrade.

6. Pemegang kunci mobil karet nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Hot Design Vw Silicone Key Cover

Aksesoris mobil - VW silicone cover car key buy online - ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Yen sampeyan ngemot kasus mobil silikon kanggo VW ing tangan sampeyan, rasakake alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna karo kunci mobil VW Mondeo nalika sampeyan duwe.

Vw Silicone Car Key Cover Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Hot Design Vw Key Cover

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tas silikon kunci iku bahan tahan banting lan alus , bahan silikon narik ora kanggo ngilangi

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki