Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
  • Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
  • Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
  • Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
  • Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil
  • Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil

Tombol VW 2 tombol silikon pintar mobil

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: 2 buttons

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Kita Shenzhen Indah Bumi Technology Co.Ltd memiliki pengalaman 7 tahun memasuki penutup kunci silikon industri ini. VW Silicone Key Cover digawe saka silikon, non-beracun lan ramah lingkungan, Corolla silicone cover car key uga tahan lama. M pemegang silikon utama ultrasonik kanggo Volkswagen yaiku sasi paling larang ing silikon mobil kita tutup . Volkswagen silikon mobil tombol tutup duwe dikarepake ageng ing kabeh ndonya.

Saben tombol tombol Volkswagen 2 tombol kanggo kunci mobil duwe fitur berikut:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Silicon cover key silicone shell car customized wis cocok banget karo desain khusus mobil Volkswagen .

3. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka silikon tombol tutup yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 220 centigrade.

6. Sing duwe kunci silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, tahan debu.


Smart Silicone Car Key Cover


Aksesoris mobil - Silicone Volkswagen Corolla Key Cover - ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyetel tutup tombol silicone Sony ing tangan, iku ngrasa alus, Gamelan lan light.You bakal tresna otomatis Volkswagen Corolla nduwèni tombol mobil nalika sampeyan duwe.


VW 2 Buttons Smart Key Cover Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 2 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Smart Key Cover

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tas silikon kunci iku bahan tahan banting lan alus , bahan silikon narik ora kanggo ngilangi

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki