Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
  • Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
  • Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
  • Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
  • Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup
  • Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup

Golf Volkswagen 7 silikon kunci tutup

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW090304

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik dhewe lan mrodhuksi Volkswagen silikon kunci tutup kanggo 7years. Saiki, karet silikon mobil tombol kanggo Volkswagen kita gawé iku Magnetik, tahan lama, fashion. VW Silicone Key C over yaiku salah siji sing paling laris ing aksesoris karet mobil fob kita kanggo otomatis amerga nyenengake, ora kenthel, ramah lingkungan. Volkswagen Golf 7 kalebu mobil tombol kalebu uga akeh gedhe amarga kualitas dhuwur ing negara-negara Eropah Kulon. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal wareg karo smart remote kontrol kita VW silikon , silikon kunci mobil nduweni .

Saben tutup tombol silikon VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tutup kunci mobil silikon cocok banget kanggo kunci mobil silikon Volkswagen .

3. Kita bisa nggawe warna pantone tutup otomatis kaya sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

1. Range suhu: -40 km kaki ke 330 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Volkswagen golf 7 key covers.com


VW tutup tombol silikon ora gawe piala lan lingkungan friendly.When terus Volkswagen tutup tombol silikon ing tangan, iku ngrasa alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal tresna otomatis embossed penemu tombol mobil nalika sampeyan duwe.


Volkswagen car key covers.com

Sampeyan bakal seneng cover car key silicone nalika sampeyan duwe.

Volkswagen golf 7 covers.com

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

tas tombol silikon punika awet lan materi alus, materi silikon narik iku ora kanggo break

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.

09


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki