Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
  • Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
  • Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
  • Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
  • Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online
  • Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online

Volkswagen Golf 7 silicone car key cover online

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: golf7

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Indah Bumi co.Ltd fokus ing prodhuksi Volkswagen Golf 7 silikon mobil tombol tutup kanggo 7 taun. Supaya akeh pengalaman taun nggawe kualitas tinggi Volkswagen silikon kunci tutup tekan tuas listing ing industri padha. Volkswagen Golf7 Car Key Cover Online yaiku sasi paling laris saka tutup tombol mobil kontrol silicon kita . We have debossed and embossed these two craft applying to the best design car key case .there is a demand large in the world for our VW Silicone Key Cover.

Saben Tipe Mobil Durable Mobil Kanggo Volkswagen duwe fitur follow:

1. Digawe saka 100% silicon

2. Tombol mobil panutup Nihan Silicon karet adat becik Pas kanggo tombol mobil Porsche Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 2 20 centigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.


Volkswagen Golf 7 Key Cover Online


silikon mobil tombol kanggo Volkswagen ora nyusahake lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel tutup karet kanggo Volkswagen ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna marang mobil Volkswagen silikon mobil tombol tutup 3 tombol nalika sampeyan duwe.


Silicone Volkswagen Key Cover Online

Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Volkswagen Car Key Cover Online

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki