Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > VW GTI mobil silicone case case
VW GTI mobil silicone case case
VW GTI mobil silicone case case
VW GTI mobil silicone case case
VW GTI mobil silicone case case
VW GTI mobil silicone case case
  • VW GTI mobil silicone case case
  • VW GTI mobil silicone case case
  • VW GTI mobil silicone case case
  • VW GTI mobil silicone case case
  • VW GTI mobil silicone case case

VW GTI mobil silicone case case

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: GTI

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We are a silikon car key shell manufacturer which mainly produce Volkswagen silicon key cover . Kualitas pengalaman taun-tahun nggawe kita ngerti [Quality punika urip perusahaan ". Amarga iki, kita bisa ngasilake kunci mobil magnetik , tahan lama lan fashion silicon . Kabeh panuku sing kepenak karo tutup tombol mobil silicon GTI , mulane, kita bakal nglakoni apa sing paling apik saka VW Silicone Key Cover kanggo ngilangi sampeyan.

Saben cangkang kunci mobil gel silikon nduweni fitur berikut:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tombol mobil Nihan Silicon standar becik Pas kanggo tombol mobil Volkswagen Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe sembarang werna-werna pantone kasus panggantos pinter pinter sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka cangkang kunci silicon kanggo mobil yen sampeyan duwe jumlah.

5. Kisaran suhu: -20 sentigrade dadi 220 sentigrade.

6. Tutup kunci mobil silikon eksklusif nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, bledug-bukti.


VW GTI Silicone Key Case


Aksesoris mobil - silikon kulit tombol kanggo GTI - ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyetel tombol silikon 3 tombol tombol kanggo Volkswagen ing tangan sampeyan, rasane alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal tresna GTI tombol mobil nalika sampeyan duwe .


GTI Key Case Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

GTI Logo Key Case

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tas silikon kunci iku bahan tahan banting lan alus , bahan silikon narik ora kanggo ngilangi

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki