Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
  • Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
  • Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
  • Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
  • Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci
  • Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci

Karet kulit Volkswagen Volkswagen 3 dilapisi kunci

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: 3

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Indah Bumi co.Ltd utamané ngasilake silikon mobil tombol tutup kanggo pitung taun. Supaya akeh taun pengalaman nggawe kualitas alus soft touching VW silikon kunci tutup tekan tuas listing ing industri padha. We duwe reputasi apik ing antarane adat kita amarga saka layanan sampurna kita, kualitas karet mobil tombol cilik lan prices.We Highly competitive sing bakul dipercoyo saka silikon warni tutup tombol mobil.

Saben cangkang kunci silicon mobil sing nduweni fitur:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Mobil adat cilik tombol Silicon becik Pas kanggo tombol VW New Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe warna pantone saka cangkang kunci mobil sing dikunci .

4. Kita duwe keuntungan rega saka cangkang kunci silicon kanggo mobil yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 230 centigrade.

6. Pemegang tombol mobil VW anyar nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bukti dust.


Colorful Key Cover Volkswagen 3


Aksesoris mobil - Tombol tombol mobil warna-warni kanggo VW -e ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel mobil VW sing anyar warna Pola Tombol ing tangan sampeyan, rasane alus, lancar lan cahya. Sampeyan bakal seneng karo mobil tombol silikon mobil silikon nalika sampeyan duwe.


Rubber Key Cover Volkswagen 3 Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Car Key Cover Volkswagen 3

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tas silikon kunci iku bahan tahan banting lan alus , bahan silikon narik ora kanggo ngilangi

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


09

U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki