Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
  • Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
  • Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
  • Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
  • Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir
  • Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir

Golf 7 gantungan kunci mobil silikon grosir

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Golf 7

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Kanthi 7 taun pengalaman kanggo ngetik Silicone Car Key Case industri iki, We Beautiful Bumi Co, Ltd khusus ing ngasilake VW Silicone Key Cover kanggo aksesoris mobil. Silicone Car Key Cover uga nduweni kebutuhan akeh ing kabeh ndonya. Harga rai lan kualitas tinggi tutup siluman VW narik akeh wong. Dadi tutup VW Silicone Key yaiku salah sawijining sasi paling apik ing Amazon lan Alibaba.We dadi pilihan sing paling apik.

Saben Cover Silicone Jauh duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Silicone Remote Car Case becik Pas kanggo tombol VW mobil golf 7 Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe werna pantone saka cangkang kunci mobil fashion sing pengin.

4. Kita duwe keuntungan rega saka cangkang kunci silicon kanggo mobil yen sampeyan duwe jumlah.

5. Kisaran suhu: -40 sentigrade nganti 330 sentigrade.

6. Silicone Car Key Holder nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan banting, anti banyu, bledug-bukti.


Golf 7 Wholesale Key Holder

Aksesoris mobil - Gantungan Kunci Mobil Grosir Borobudur 7 - iki ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyetel tutup tombol silikon VW ing tangan sampeyan, rumangsa alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal tresna otomatis tombol VW 3 penemu tombol mobil nalika sampeyan duwe.


Wholesale Key Holder Golf 7

Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Wholesale Car Key Holder Golf 7

Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.


U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki