Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
  • Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
  • Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
  • Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
  • Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen
  • Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen

Aksesoris mobil silikon kunci pelindung silikon untuk Volkswagen

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: BE1105

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Sisi kunci mobil silikon kanggo Volkswagen paling laris kabeh. Kita ngasilake VW Silicone Key Cover selama 7 tahun. Nanging liyane merek silikon mobil tombol tutup kita uga diprodhuksi akeh, saiki pabrik kita liwat 400 jinis silikon model tombol mobil silikon . Dadi yen sampeyan pengin, kita kabeh bisa ngasilake kanggo sampeyan. Uga bisa gawé OEM silicone car key cover .


Saben cangkang kunci mobil kanggo VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Selaras mobil karet tombol tutup shell Silicon becik Pas kanggo tombol tombol VW mobil 3 Panjenengan.

2. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicon kualitas sing apik yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 2 20 centigrade.

6. Pemegang kunci adoh nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan banting, tahan banting, proyektil bledug .

Volkswagen car key protective cover



Tutup tombol silicon VW ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyetel kasus desain desain sing indah, karet kanggo VW dianggo ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan entheng. Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - silikon bukti tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

Protective cover accesorios for Volkswagen


Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan tutup tombol mobil VW

1 2 jinis werna kanggo milih nggawe silikon mobil tombol nduweni sampurna.

Silicone car key cover for Volkswagen

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tombol mobil silikon ba g opp bag
2.000pcs silikon mobil tombol cilik ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki