Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
  • VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
  • VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
  • VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
  • VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover
  • VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover

VW Silicone Key Holder Bag Wallet Cover

    Unit Price: USD 0.32 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW1503

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Silicone Car Key Cover bisa digunakake kanggo kabeh musim. Amarga 100% silikon nggawe silikon tombol mobil cilik alus lan apik. Cukup kanggo dicuci, uga murah tinimbang kulit, lan luwih warni, biasane saben tutup mobil silikon kayata VW Silicone Key Cover, kita bisa ngasilake luwih saka 12 werna kanggo pelanggan milih. VW Silicone Key Holder dadi luwih populer ing ndonya. Liyane lan luwih wong kudu VW Silicone Key Wallet kanggo nglindhungi tombol mobil.

Saben tutup tombol silikon VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tutup kunci mobil silikon cocok kanggo VW 2 tombol mobil tombol .

2. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

2. Kita duwe keuntungan rega saka tutup tombol mobil silikon yen sampeyan duwe jumlah.

2. Kisaran suhu: - 20 sentigrade dadi 220 sentigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.

VW Silicone Key Wallet

Tutup kunci silikon VW ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel karet Key Cover Kanggo mobil VW ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan terang. Sampeyan bakal tresna marang VW 2 tombol tombol silikon tombol nalika sampeyan duwe.

VW Silicone Key Bag

Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan tutup tombol silikon VW . Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni VW Silicone Key Holder

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Tutup tombol mobil Silicone iku awet lan materi alus, materi silikon narik iku ora kanggo break

Chevrolet silicone car key cover

Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa

12 jinis werna kanggo choose.makes tombol mobil tas sampurna.

09

U

Rincian Pembungkus

1. saben silikon kunci mobil tutup ing opp tas
2. 1000pcs silikon mobil kunci tutup ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki