Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
  • Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
  • Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
  • Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
  • Casing kunci mobil tanpa kunci silikon
  • Casing kunci mobil tanpa kunci silikon

Casing kunci mobil tanpa kunci silikon

    Unit Price: USD 0.75 - 1.2 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VE2303

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 5000pcs per day

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Protector key fob kanggo proteksi tombol mobil. Tutup kunci mobil silikon tahan banyu lan tahan debu. Supaya akeh wong kaya silikon mobil tombol tutup , uga amarga iku murah lan apik nggunakake ing saben dina urip. Kasus panrima kunci fob ringan nalika sampeyan njupuk ing tas utawa ing tangan sampeyan. Yen sampeyan tuku tutup tombol silikon VW saka pabrik, sampeyan bakal seneng kualitase. Amarga sing nduweni fob kunci warna sing unik, sampeyan luwih seneng tinimbang liyane saka sanjabane kunci mobil silikon .

Saben tutup tombol silikon VW duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Ing silikon tutup tombol mobil iku sampurna pas kanggo tombol tombol VW mobil 3 Panjenengan.

2. Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup tombol mobil silikon yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 2 20 centigrade.

6. Pemegang kunci adoh nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan banting, tahan banting, proyektil bledug .

key fob protector

Tutup tombol silicon VW ora gawe piala lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyetel kasus desain desain sing indah, karet kanggo VW dianggo ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan entheng. Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - silikon bukti tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe.

key fob holder case

Rincian liyane sisih ngarep lan mburi babagan tutup tombol mobil VW

werna luwih keren kanggo milih nggawe silikon mobil tombol nduweni sampurna.

key fob holder

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tombol mobil silikon ba g opp bag
2.000pcs silikon mobil tombol cilik ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki