Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
  • Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
  • Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
  • Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
  • Silicone vw golf mk5 key cover fob shell
  • Silicone vw golf mk5 key cover fob shell

Silicone vw golf mk5 key cover fob shell

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VWGolf3101

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Applicable Model: VW Car Key Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Indah Bumi co.Ltd fokus ing prodhuksi silikon mobil tombol tutup kanggo 8 taun. Pengalaman sugih nggawe silikon mobil tombol cilik tekan dhaftar pengungkit ing industri sing padha. vw key fob shell yaiku sasi paling apik saka tutup tombol silicon kita . We have debossed and embossed these two craft applying to shell fob key cover . ana kebutuhan gedhe ing donya kanggo kita VW Silicone Key Cover .

vw key fob shell

Saben panyimpenan kunci mobil silikon duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tutup kunci mv golf mk5 cocok banget kanggo kunci mobil .

2. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone silikon tombol remot tombol sing pengin.

4. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 2 20 centigrade.

6. Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.

vw golf mk5 key cover

Yen luwih akeh yen sampeyan tuku tutup tombol silikon VW bisa ngirim inquiry. Werna werna panton bisa digawe kanggo sampeyan.

Sampeyan bakal tresna silikon tombol tutup mobil kanggo VW nalika sampeyan duwe.

Golf 7 Car Key Cover Online


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Material silikon narik ora bisa ngeculake

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki