Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > New MK7 GTI silicone key fob cover vw
New MK7 GTI silicone key fob cover vw
New MK7 GTI silicone key fob cover vw
New MK7 GTI silicone key fob cover vw
New MK7 GTI silicone key fob cover vw
New MK7 GTI silicone key fob cover vw
  • New MK7 GTI silicone key fob cover vw
  • New MK7 GTI silicone key fob cover vw
  • New MK7 GTI silicone key fob cover vw
  • New MK7 GTI silicone key fob cover vw
  • New MK7 GTI silicone key fob cover vw

New MK7 GTI silicone key fob cover vw

    Unit Price: USD 0.38 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW1204

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: VW Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Indah Bumi co.Ltd yang duweke pabrik dhewe, uga karo wong sing trampil lan pengalaman akeh taun fokus ing mrodhuksi tutup kunci silikon VW magnetik . Saiki, kita duwe mode manajemen sing canggih, efisien lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik banget lan teknis teknis kelas pertama kanggo kasus silikon remot tombol , sing ndadekake kita bisa ngasilake tutup kunci silikon sing apik kanggo polo . Kita nduweni kapercayan yen sampeyan bakal kepenake karo tutup tombol mobil silikon magnetik kanggo VW amerga disentuh, ora kenthel, eco-ramah kanggo kabeh tutup proteksi silikon .

silicone key fob cover vw

Saben kasus mobil silikon duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tutup tombol silikon remot cocog karo kunci mobil sampeyan .

3. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake.

4. We have the price advantage of silicone car key cover if you have quantity.

5. Range suhu: -40 centigrade nganti 240 centigrade.

silicone car key cover vw

VW silicone key cover is harmless and environment friendly.When you hold a Silicon Key protector For VW in your hand, iku ngrasa alus, halus lan ringan. Sampeyan bakal tresna cilik silicon VW tombol nalika sampeyan duwe.

mk7 gti silicone key cover

Sampeyan bakal seneng cover car key silicone nalika sampeyan duwe. Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni

VW silicone key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

tas tombol silikon punika awet lan materi alus, materi silikon narik iku ora kanggo break

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U

Rincian Pembungkus

1. saben silikon kunci mobil tutup ing opp tas
2. 1000pcs silikon mobil silikon ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kami kanggo silikon kunci mobil silikon

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki