Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Silicone car key cover for swift sale
Silicone car key cover for swift sale
Silicone car key cover for swift sale
Silicone car key cover for swift sale
Silicone car key cover for swift sale
Silicone car key cover for swift sale
  • Silicone car key cover for swift sale
  • Silicone car key cover for swift sale
  • Silicone car key cover for swift sale
  • Silicone car key cover for swift sale
  • Silicone car key cover for swift sale

Silicone car key cover for swift sale

    Unit Price: USD 0.52 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw1208

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Cantik Bumi co.Ltd fokus ing mrodhuksi tutup kunci mobil silikon tahan lama lan fashion kanggo 7 taun. Many years` experience for silicone key cover for swift that make us have excellent manufacturing processes. Rancangan indah VW S ilicon Key Cover , kualitas produk yang ketat dan layanan penjualan yang sempurna akan menjadi garansi bagimu FOR remote key silicone case cover .

Saben kasus mobil silikon duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Tutup tombol silikon remot cocok banget kanggo tombol mobil VW GTI 3 .

3. Kita bisa nggawe sembarang werna pantone silikon mobil tombol sing pengin.

4. Kita duwe keuntungan rega saka silikon tombol tutup yen sampeyan duwe jumlah.

5. Range suhu: -40 centigrade dadi 220 centigrade.

6. Kasus tombol rem silicon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti.

silicone car key cover for sale

Silikon kunci mobil silikon kanggo VW GTI ora nyusahake lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel kasus desain desain sing indah, karet tutup kanggo VW GTI ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna tutup mobil silikon VW GTI nalika sampeyan duwe.

silicone key cover for swift

Sampeyan bakal tresna tombol otomatis 3 bledug - bukti gel silikon tutup tombol mobil nalika sampeyan duwe. Sembarang werna pantone bisa uga bisa diakoni

remote key silicone case cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki