Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Silicone case remote key for VW 2buttons
Silicone case remote key for VW 2buttons
Silicone case remote key for VW 2buttons
Silicone case remote key for VW 2buttons
Silicone case remote key for VW 2buttons
Silicone case remote key for VW 2buttons
  • Silicone case remote key for VW 2buttons
  • Silicone case remote key for VW 2buttons
  • Silicone case remote key for VW 2buttons
  • Silicone case remote key for VW 2buttons
  • Silicone case remote key for VW 2buttons

Silicone case remote key for VW 2buttons

    Unit Price: USD 0.25 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Vw2505

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik dhewe lan fokus ing ngasilake Silicone Car Key Cover kanggo 7years. Saiki, silikon mobil tombol cilik kita gawé sing ayu, tahan lama lan fashion. VW Silicone Key Cover minangka salah siji sing paling laris saka Silicone Car Key Holder amarga alus, ora sopan, eco-ramah. vw key fob case uga akeh dikonsumsi amarga kualitase dhuwur ing negara-negara Eropa Barat. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo tutup VW Silicone Key kita .

vw silicone remote key case

Saben Case Key Remote Silicone duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Cover Key Silicone Remote cocok banget kanggo kunci mobil VW .

3. Kita bisa nggawe werna pantone karo cangkang kunci mobil logo sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega saka cangkang silikon kanggo mobil yen sampeyan duwe jumlah.

5. Kisaran suhu: -40 sentigrade nganti 210 sentigrade.

6. Pemegang kunci mobil karet nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.

vw remote key case

Silicone Car Key Shell kanggo VW karo logo mobil metu, mburi duwe bolongan kanggo nuduhake logo mobil.

Yen sampeyan nyekel Case Key Remote Car Fob ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan terang.

Sampeyan bakal tresna karo pemilik tombol mobil VW nalika sampeyan duwe.

vw remote key cover

Sampeyan bakal seneng gelang kunci mobil silikon nalika sampeyan duwe. ana 12 werna kanggo sampeyan milih.

VW silicone key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover


Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kami kanggo Slicone Car Key Cover utawa Silicone Steering Wheel Cover

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki