Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Volkswagen polo silicone car key cover
Volkswagen polo silicone car key cover
Volkswagen polo silicone car key cover
Volkswagen polo silicone car key cover
Volkswagen polo silicone car key cover
Volkswagen polo silicone car key cover
  • Volkswagen polo silicone car key cover
  • Volkswagen polo silicone car key cover
  • Volkswagen polo silicone car key cover
  • Volkswagen polo silicone car key cover
  • Volkswagen polo silicone car key cover

Volkswagen polo silicone car key cover

    Unit Price: USD 0.45 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: vw0604

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik dhewe lan fokus ing ngasilake Silicone Car Key Cover kanggo 8 taun. Saiki, silikon mobil tombol cilik kita gawé sing ayu, tahan lama lan fashion. VW Silicone Key Cover minangka salah siji sing paling laris saka Silicone Car Key Holder amarga alus, ora sopan, eco-ramah. polo car key cover buttons embossed, back with car logo design. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo tutup VW Silicone Key kita .

volkswagen polo car key cover

Saben Mobil Cilik Silicone duwe fitur follow:

1. Digawe saka silikon 100%

2. Silicone Remote Car Cover becik Pas kanggo tombol mobil VW Panjenengan.

3. Kita bisa nggawe werna pantone karo cangkang kunci mobil logo sing dikarepake.

4. Kita duwe keuntungan rega tutup volkswagen munggah yen sampeyan duwe jumlah.

5. Kisaran suhu: -40 sentigrade nganti 210 sentigrade.

6. Pemegang kunci mobil karet nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting.

vw key cover south africa

Silicone Car Key Shell kanggo VW dengan logo mobil. Yen sampeyan nyekel tombol tutup 2 tombol ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan terang. Sampeyan bakal tresna karo pemilik tombol mobil VW nalika sampeyan duwe.

polo car key cover

Sampeyan bakal seneng gelang kunci mobil silikon nalika sampeyan duwe. ana 12 werna kanggo sampeyan milih.

VW silicone key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

U

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

d

Layanan kami kanggo Slicone Car Key Cover utawa Silicone Steering Wheel Cover

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.

Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki