Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
  • Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
  • Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
  • Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
  • Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6
  • Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6

Kasus VW Silicone Car Key untuk Golf 6

    Unit Price: USD 0.35 - 0.45 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: boos1001-03

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Ana akeh piranti sing maju lan profesional kanggo produksi. Indah Bumi co.Ltd bisa ngasilake Silicone Car Key Cover selama 8 tahun . Kita Silicone Car Key Case uga ing lever listing ing aksesoris mobil industri. Volkswagen Silicone Key Cover yaiku salah siji saka panas sade kita Silicone Car Key Holder , amergo alus, ora ono, ramah lingkungan . Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo cangkang kunci remot cepet iki . Produk utama kami: Hadiah silikon, hadiah PVC, hadiah plastik, tag bagasi, gelang, band pergelangan tangan, band pita, gantungan kunci, berbagai macam silikon, dll.

Key Cover for Vw Golf 6

Saben Cover Silicone Jauh duwe fitur follow:

Ing silikon ngono tombol remot sampurna pas kanggo VW 3 tombol tombol mobil. Ganti panggantos tombol mobil VW swift yaiku tombol deboss, puteran Silikon Mobil Jauh Tanpa logo mobil. Dustproof Silicone Car Key Cover

Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

Vw Key Fob Cover Silicone

Cangkang kunci mobil silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti. Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


Vw silicone car key cover

Vw silicone car key case

Vw silicone car key cover


Silicone Remote Car Cover

Rincian Pembungkus

1. saben silikon mobil tombol tas ing opp tas
2. 1000pcs tas kunci mobil silikon ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

VW swift car key replacement

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki