Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Car Remote Silicone Key Case For Vw
Car Remote Silicone Key Case For Vw
Car Remote Silicone Key Case For Vw
Car Remote Silicone Key Case For Vw
Car Remote Silicone Key Case For Vw
Car Remote Silicone Key Case For Vw
  • Car Remote Silicone Key Case For Vw
  • Car Remote Silicone Key Case For Vw
  • Car Remote Silicone Key Case For Vw
  • Car Remote Silicone Key Case For Vw
  • Car Remote Silicone Key Case For Vw

Car Remote Silicone Key Case For Vw

    Unit Price: USD 0.48 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: boos1001-10

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Produk kami berkualitas tinggi tutup kunci silikon. Tipe sing beda-beda nduweni kunci sets.Beautiful Earth co.Ltd bisa ngasilake Silicone Car Key Cover kanggo 10 taun . Kita Silicone Car Key Case uga ing lever listing ing aksesoris mobil industri. Volkswagen Silicone Key Cover yaiku salah siji saka panas sade kita Silicone Car Key Holder , amergo alus, ora ono, ramah lingkungan . Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo cangkang kunci remot cepet iki . Produk utama kami: Hadiah silikon, hadiah PVC, hadiah plastik, tag bagasi, gelang, band pergelangan tangan, band pita, gantungan kunci, berbagai macam silikon, dll.

VW Passat B8

Saben Cover Silicone Jauh duwe fitur follow:

Ing silikon ngono tombol remot sampurna pas kanggo VW 3 tombol tombol mobil. Ganti panggantos tombol mobil VW swift yaiku tombol deboss, puteran Silikon Mobil Jauh Tanpa logo mobil. Skoda Superb A7 Key Cover

Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

Vw Shell Skin Keychain Ring

Cangkang kunci mobil silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti. Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


Vw silicone car key cover


Silicone Remote Car Cover

Rincian Pembungkus

1. saben silikon mobil tombol tas ing opp tas
2. 1000pcs tas kunci mobil silikon ing siji karton



Silicone car key shell




VW swift car key replacement

Layanan kita:

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Keuntungan Kita:

1) Wiwit taun 2006, pengalaman Industri Yeras '.Kita profesional ing produk silikon.

2) Supplier Certified Alibana.com.

3) Produsen Disney audited, Manajemen standar sing dhuwur kanggo kontrol kualitas, sampeyan bisa njaluk kualitas sing dipercaya Silicone Car Key Cover kanthi biaya sing luwih murah.

4) OEM, ODM avaiiable, Desain pelanggan disambut kanthi apik.

5) Istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, Paypal, Escrow kasedhiya.

6) Pengiriman Prompt & biaya pengiriman paling: Kita bisa njaluk diskon murah saka DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, etc.

7) Nduwe reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Supplier jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.

8) Excellent Sevice. Prosès ekspor sacara lancar.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki