Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
  • 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
  • 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
  • 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
  • 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover
  • 2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover

2018 Vw Transporter T5 Silicone Key Cover

    Unit Price: USD 0.45 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: VW 07

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: VW Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Indah Bumi co.Ltd minangka pabrik profesional sing nduweni karyawan trampil sing dhuwur. Ana akeh peralatan profesi sing maju kanggo produksi , lan akeh pengalaman taun fokus ing produksi Silicone Car Cover Cover . Saiki, kita duwe mode manajemen sing canggih, efisien lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik banget lan pasukan teknis kelas pertama, sing bisa ngasilake kualitas apik Silicone Car Key Case dan Baru Silicone Remote Car Case . Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo VW Silicone Key Cover minangka model pangiring, VW Folding key ver karo 3 tombol, lan logo mobil.

2018 Silicone Key Cover

Saben Pemegang Kunci Silicone Mobil duwe fitur follow:

The Silicone Remote Car Cover sampurna pas you`re tombol mobil. lan tutup tombol mobil cocog karo kunci mobil, supaya sampeyan milih model tengen. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

Vw Transporter T5 Key Cover

Car Key Cover Kanggo VW ora cilaka lan ramah lingkungan. Yen sampeyan nyekel pelindung Silicon Key Kanggo VW ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan terang. Sampeyan bakal seneng katun tombol silicon Ford nalika sampeyan duwe.

Vw Transporter T5 Silicone Cover


3 tombol tombol mobil wis debuki , mburi tanpa logo mobil. Loro OEM lan ODM .Kita bisa ngatur Logo kanggo sampeyan yen sampeyan pengin!


Silicone Key Cover


Kita bisa nggawe sembarang werna pantone saka cover tombol sing pengin babagan tutup tombol silikon vw .

Silicone Key Cover

Silicone Remote Car Case nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, bledug-bukti.


Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Chevrolet silicone car key cover

Silicone Car Key Cover diprodhuksi saka model nggawe kanggo pengepakan shippment, kabeh proses kita nindakake professional digunakake dening dhéwé.

silicone car key cover



Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Ford tas ing opp tas
2. 1000pcs silikon tas mobil Ford tas ing siji karton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

ford silicone key cover

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki