Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
  • Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
  • Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
  • Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
  • Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama
  • Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama

Perlengkapan Silikon Jauh Karet Utama

    Unit Price: USD 0.48 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: boos1001-53

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Pemegang tombol remot nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, tahan banting. Kita bisa nggawe warna pantone karo cangkang kunci mobil logo sing ora . Car Key Cover VW 3 yaiku sasi paling populer ing Silicone Car Key Case . Susunan kunci mobil busana khusus uga akeh dikarepake amarga kualitasé dhuwur ing negara-negara Eropah Kulon. We Beautiful Earth co, Ltd duwe pabrik kita dhewe lan fokus ing ngasilake huruf silicon mobil tombol cilik kanggo 7years.
Protective Silicone Case for Volkswagen

Saben Cover Silicone Jauh duwe fitur follow:

Ing silikon ngono tombol remot sampurna pas kanggo VW 3 tombol tombol mobil. Ganti panggantos tombol mobil VW swift yaiku tombol deboss, puteran Silikon Mobil Jauh Tanpa logo mobil. VW POLO Tiguan Passat

Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

VW Jetta MK6 Octavia

Cangkang kunci mobil silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti. Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa.

vw silicone car key case



Vw silicone car key cover



Silicone Remote Car Cover

Rincian Pembungkus

1. saben silikon mobil tombol tas ing opp tas
2. 1000pcs tas kunci mobil silikon ing siji karton



Silicone car key shell




VW swift car key replacement

Layanan kita:

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Keuntungan Kita:

1) Wiwit taun 2006, pengalaman Industri Yeras '.Kita profesional ing produk silikon.

2) Supplier Certified Alibana.com.

3) Produsen Disney audited, Manajemen standar sing dhuwur kanggo kontrol kualitas, sampeyan bisa njaluk kualitas sing dipercaya Silicone Car Key Cover kanthi biaya sing luwih murah.

4) OEM, ODM avaiiable, Desain pelanggan disambut kanthi apik.

5) Istilah pembayaran aman: T / T, Western Union, Paypal, Escrow kasedhiya.

6) Pengiriman Prompt & biaya pengiriman paling: Kita bisa njaluk diskon murah saka DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, etc.

7) Nduwe reputasi apik ing omah lan ing luar negeri. Supplier jangka panjang kanggo referensi Pelanggan.

8) Excellent Sevice. Prosès ekspor sacara lancar.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki