Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
  • Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
  • Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
  • Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
  • Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover
  • Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover

Volkswagen Golf Folding 3 Buttons Key Cover

    Unit Price: USD 0.33 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Volkswagen Passat-0002

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS FDA

Applicable Model: Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Pabrik kita profesional ing Silicone Car Key Case manufacturer 2010. Produk kami berkualitas tinggi tutup kunci silikon. Tipe macem-macem tombol duwe set tombol beda. Kita Silicone Car Key Case uga ing lever listing ing aksesoris mobil industri. Volkswagen Passat Silicone Car Key Cover yaiku salah siji saka panas sade kita Silicone Car Key Holder , amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo iki Passat Silicone Car Key Case . Produk utama kami: Hadiah silikon, hadiah PVC, hadiah plastik, tag bagasi, gelang, band pergelangan tangan, band pita, gantungan kunci, berbagai macam silikon, dll.

Volkswagen Passat 3 buttons cover


Tombol Volkswagen Passat 3 silikon cocog karo gambar tombol sakwise.

Volkswagen Passat 3 Buttons Key Cover


Chevrolet Silicone Car Key Cover punika ora ana gaweyan lan ramah lingkungan. Yen sampeyan nganggo silikon mobil tombol cilik ing tangan, sampeyan ngrasa alus, Gamelan lan cahya. Sampeyan bakal seneng silikon kunci mobil silikak nalika sampeyan duwe. Punggung Volkswagen Passat 3 Tombol tanpa logo mobil.

Volkswagen Passat 3 buttons cover

Cangkang kunci mobil silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti. Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


Volkswagen Passat 3 buttons cover

Volkswagen Passat 3 buttons cover

Volkswagen Passat 3 buttons cover


U

Rincian Pembungkus

1. saben silikon mobil tombol tas ing opp tas
2. 1000pcs tas kunci mobil silikon ing siji karton
3. ukuran karton: 53 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki