Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
  • 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
  • 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
  • 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
  • 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol
  • 2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol

2018 New Volkswagen MK5 MK6 Skoda 3 Tombol

    Unit Price: USD 0.7 - 1.1 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Multicolor VW Skoda-0001

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS FDA

Applicable Model: Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk

Silicone Car Key Case Kita uga ing dhaptar listing ing mobil aksesoris industri iki. Kita Shenzhen Indah Bumi Technology Co.Ltd memiliki 8 tahun pengalaman memasuki Silicone Car Key Cover industri ini. Volkswagen Polo Silicone Key C liwat yaiku salah sijine aksesoris mobil karet fob paling apik kanggo mobil amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo 3 tombol kita melu tutup kontrol silicon tombol remot. Kita bisa nggawe warna pantone karo cangkang kunci mobil logo sing ora . Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.


IMG_9717

Saben Cover Silicone Jauh duwe fitur follow:

Ing silikon ngono tombol remot sampurna pas kanggo Volkswagen POLO 3 tombol tombol mobil. Werna penggantian tombol mobil POLO Volkswagen yaiku tombol debossed, bagian belakang Silikon Mobil Jauh Tanpa logo mobil.


Volkswagen POLO 3 Buttons Key Cover


Kita bisa nggawe werna pantone saka tutup tombol sing dikarepake. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

Volkswagen POLO 3 Buttons Key Cover

Cangkang kunci mobil silikon nduweni ciri-ciri ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banyu, bledug-bukti. Bahan silikon bahan 100% ramah lingkungan manungsa


Volkswagen POLO Tiguan Passat B5 B6 B7 MK5 MK6 Skoda Octavia A5 Superb Golf EOS Scirocco

Volkswagen POLO Tiguan Passat B5 B6 B7 MK5 MK6 Skoda

Volkswagen POLO Tiguan Passat B5 B6 B7 MK5 MK6 Skoda 3 Buttons


U

Rincian Pembungkus

1. saben silikon mobil tombol tas ing opp tas
2. 1000pcs tas kunci mobil silikon ing siji karton
3. ukuran karton: 53 * 26 * 38cm

d

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki