Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
  • 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
  • 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
  • 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
  • 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup
  • 2019 Hot sale vw car key proteksi tutup

2019 Hot sale vw car key proteksi tutup

    Unit Price: USD 0.38 - 0.44 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: BE-168

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Applicable Model: Ford Car Key Bag

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Shenzhen Beautiful Earth Technology Co, Ltd yaiku perusahaan kang khusus ing dekorasi lan hadiah promosi lan duwe pengalaman akeh taun fokus ing produksi Silicone Car Key Cover . Saiki, kita duwe mode manajemen cekap, kuat lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik banget, lan teknis teknis kelas pertama, sing ndadekake kita bisa ngasilake Key Case Silicone Car Key . Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo VW Silicone Car Key Case as follow models, VW Silicone Key Shell karo 5 tombol, lan tanpa logo mobil. vw car key protective covers


Saben Pemegang Kunci Silicone Mobil duwe fitur follow:

The Silicone Remote Car Cover sampurna pas you`re tombol mobil. lan VW Ecosport Car Key Cover cocog karo kunci mobil sakwise, pengen sampeyan milih model sing bener. Kita duwe keuntungan rega Cover Silicone Key yen sampeyan duwe jumlah.

protective vw car key cover

Car Key Cover Kanggo VW ora gawe piala lan ramah lingkungan. Yen sampeyan nyekel Silicon Key Protector Kanggo VW ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna VW Silicone Key Case nalika sampeyan duwe.

protective vw cover

Kita bisa nggawe sembarang werna pantone Custom Silicone Key Cover sing pengin dikarepake VW Silicone key Case.

vw car key cover


Silicone Remote Car Case nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, tahan banting, bledug-bukti.


silicone car key cover



Silicone Car Key Cover diprodhuksi saka model nggawe kanggo pengepakan shippment, kabeh proses kita nindakake professional digunakake dening dhéwé.

silicone vw car key case



Rincian Pembungkus

1. 1. saben Car Silicone VW Car Bag ing opp bag
2. 1000pcs Silicone VW Car key Bag in one carton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm

ford silicone key cover

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki