Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
  • karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
  • karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
  • karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
  • karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW
  • karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW

karet tahan karet tahan karat mobil tombol kanggo VW

    Unit Price: USD 0.52 - 0.6 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: 1001.02-008

Size: 6*4*1cm

Weight: 15g

Color: Any Pantone Colors

Material: Silicone

Type: Car Accessories

Logo: Customize

Sample: Free

Usage: Protect Your Car Key

Certificate: FDA, SGS

MOQ: 100

Additional Info

Packaging: Saben unit ing tas opp

Produktivitas: 10000000

Brand: RYHX

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: shenzhen, guangdong, china

Kemampuan Supply: 1000000

Certificate: ROHS,BSCI,ISO9001SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenzhenYantian

Deskripsi Produk

Shenzhen Beautiful Earth Technology Co, Ltd yaiku perusahaan kang khusus ing dekorasi lan hadiah promosi lan duwe 10 taun pengalaman fokus ing ngasilake Silicone Car Key Cover . Saiki, kita duwe mode manajemen sing canggih, efisien lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik banget lan pasukan teknis kelas pertama, sing ndadekake kita bisa ngasilake Key Case Silicone Car Key . Kita yakin yen sampeyan bakal kepenak karo VW Silicone Car Key Case as follow models, VW Silicone Key Shell karo 3 tombol, lan tanpa logo mobil.

IMG_5156

Saben Pemegang Kunci Silicone Mobil duwe fitur follow:

Cover Silicone VW Car cocok banget karo kunci mobilmu . lan VW Ecosport Car Key Cover cocog karo kunci mobil sakwise, pengen sampeyan milih model sing bener. Kita duwe keuntungan rega Cover Silicone Key yen sampeyan duwe jumlah.

be6

Car Key Cover Kanggo VW ora gawe piala lan ramah lingkungan. Yen sampeyan nyekel Silicon Key Protector Kanggo VW ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan ringan. Sampeyan bakal tresna VW Silicone Key Case nalika sampeyan duwe.

IMG_9862

Kita bisa nggawe sembarang werna pantone Custom Silicone Key Cover minangka kebutuhan sampeyan babagan kita VW Silicone key Case.

IMG_9858

Silicone Remote Car Case nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, anti banyu, bledug-bukti

IMG_9912

Silicone Car Key Cover diprodhuksi saka model nggawe kanggo pengepakan shippment, kabeh proses kita nindakake professional digunakake dening dhéwé.

IMG_9913

Rincian Pembungkus

1. 1. saben Car Silicone VW Car Bag ing opp bag
2. 1000pcs Silicone VW Car key Bag in one carton
3. ukuran karton: 53 * 26 * 38cm

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.





Cer







Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki