Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
  • Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
  • Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
  • Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
  • Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7
  • Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7

Various Warna Car Key Cover Kanggo Volkswagen Golf7

    Unit Price: USD 0.35 - 0.4 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: 1001.02all

Size: 6*4*1cm

Weight: About 15g

Color: Multiple Colors

Button: 3 Buttons

Delivery: 3 Days

Shipping Ways: Fedex,UPS,DHL,TNT,ect

Material: 100% Silicone

MOQ: 100pcs

Payment Term: Paypal,TT,Western Union

Key Words: Car Key Cover

Additional Info

Packaging: kantong opp / plastik kotak / tutup katup (Customized packing welcomed.) Unit mobil tombol cilik wis packing karo opp tas. 1000 dikemas karo karton. Ukuran karton: 53x26x38cm.

Produktivitas: 10000piece per day

Brand: RYHX

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: China, Provinsi GuangDong

Kemampuan Supply: 100000piece per week

Certificate: ISO9001,SGS,BSCI,FAD

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYanTian

Deskripsi Produk


Pabrik kita profesional ing Produsen Kunci Silicone Car manufacturer sinice taun 2010. Produk kami berkualitas tinggi tutup kunci silikon. Tipe macem-macem tombol duwe set tombol beda. Kita Silicone Car Key Case uga ing lever listing ing aksesoris mobil industri. Volkswagen Silicone Key Cover yaiku salah siji saka panas sade kita Silicone Car Key Holder , amergo alus, ora ono, ramah lingkungan. Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo cangkang kunci remot cepet iki . Produk utama kami: Hadiah silikon, hadiah PVC, hadiah plastik, tag bagasi, gelang, band pergelangan tangan, band pita, gantungan kunci, berbagai macam silikon, dll.



1554712713 1


Saben Pemegang Kunci Silicone Mobil duwe fitur follow:

Cover Silicone VW Car cocok banget karo kunci mobilmu .

lan VW Golf7 Car Key Cover cocog karo kunci mobil sakcedhake, mugi sampeyan milih model tengen.

Kita duwe keuntungan rega Cover Silicone Key yen sampeyan duwe jumlah.



7

Silicone Remote Car Case nduweni ciri-ciri aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, anti banyu, bledug-bukti.


Protective Vw Car Key Cover

IMG_9911vw

Kita bisa nggawe sembarang werna pantone Custom Silicone Key Cover minangka kebutuhan sampeyan babagan kita Volkswagen Silicone key Case.

burn



Rincian Pembungkus:

packing



our services


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki