Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
  • 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
  • 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
  • 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
  • 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover
  • 2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover

2019 Populer Vw 3 Tombol kancing Fob Cover

    Unit Price: USD 0.45 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 3 Dina

Dhasar Info

Model No.: Vw

MOQ: 100pcs

Certificate: SGS

Color: Panntone Colors

Usage: Protect Original Car Key

Sample: Free

Payment: Paypal, Western Union, T/t

Features: Eco-friendly,Waterproof And Dustproof

OEM/ ODM: Yes

Packaging: Each Unit In A Opp Bag

Applicable Model: Peugeot Car Key Bag

Additional Info

Packaging: saben unit ing tas opp

Produktivitas: 3000pcs for one day

Brand: Indah Bumi

Transportasi: Ocean,Land,Air,express

Panggonan Asal: Shenzhen Guangdong

Kemampuan Supply: 2000000 per weeek

Certificate: FAD SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenZhenYantian

Deskripsi Produk


Indah Bumi co.Ltd minangka pabrik profesional sing nduweni karyawan trampil sing dhuwur. Ana akeh peralatan profesi sing maju kanggo produksi , lan akeh pengalaman taun fokus ing produksi Silicone Car Cover Cover . Saiki, kita duwe mode manajemen sing canggih, efisien lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik banget lan pasukan teknis kelas pertama, sing bisa ngasilake kualitas apik Silicone Car Key Case dan Baru Silicone Remote Car Case . Kita duwe kapercayan yen sampeyan bakal kepenak karo Cover Silicone Key Vw minangka model tindakake, Vw Folding key ver karo 3 tombol, lan tanpa logo mobil.

Vw 3 Buttons key Cover

Saben Pemegang Kunci Silicone Mobil duwe fitur follow:

The Silicone Remote Car Cover sampurna pas you`re tombol mobil. lan tutup tombol mobil cocog karo kunci mobil, supaya sampeyan milih model tengen. Kita duwe keuntungan rega saka tutup silicone silikon yen sampeyan duwe jumlah.

Vw Fob Car key Cover

Car Key Cover Kanggo Vw ora cilaka lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan nyekel pelindung Silicon Key Kanggo Vw ing tangan sampeyan, rasane alus, alus lan light.You bakal tresna Vw silicon key case nalika sampeyan duwe.



3 tombol tombol mobil wis debuki , mburi karo logo mobil. Loro OEM lan ODM .Kita bisa ngatur Logo kanggo sampeyan yen sampeyan pengin!

Fob Vw Key Cover



Kita bisa nggawe sembarang werna pantone saka tutup tombol sing pengin babagan tutup tombol silikon Vw .

Vw silicone key cover

Rincian Pembungkus

1. 1. saben tas mobil silikon Vw ing tas opp

2. 1000pcs silicone Vw car key bag in one carton
3. ukuran karton: 58 * 26 * 38cm


ford silicone key cover

Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan liyane test report.


Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki