Komunikasi karo Supplier? Supplier
Qingren Luo Ms. Qingren Luo
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
 Tel:86-0755-28307750
Home > Produk > VW Silicone Key Cover > 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
  • 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
  • 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
  • 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
  • 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil
  • 2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil

2019 teknologi Jerman anyar ngatur kord kunci mobil

    Unit Price: USD 0.55 - 0.65 / Piece/Pieces
    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB
    Min. Pesenan: 100 Piece/Pieces
    Wektu Pengiriman: 7 Dina

Dhasar Info

Model No.: RYHX-2001.01

Material: Silicone

Advantage: Twice Quality Test

Type: Car Accessories

Color: Red, Blue, Black, White, Pink, Yellow, Orange And Purple

Weight: 15g

Size: 4*6*1 Cm

Packing: 1 Pc In Opp Bag

Price: Factory Price

Certification: ISO9001, BSCI, SGS

Usage: ISO9001, BSCI, SGS

Additional Info

Packaging: 1 pc tas opp, 1000pcs ing kotak karton, ukuran kotak karton: 53 * 26 * 38cm

Produktivitas: 10000000

Brand: RYHX

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: shenzhen, guangdong, china

Kemampuan Supply: 1000000

Certificate: ROHS,BSCI,ISO9001SGS

Kode HS: 3926909090

Port: ShenzhenYantian

Deskripsi Produk

Shenzhen Beautiful Earth Technology Co, Ltd yaiku perusahaan kang khusus ing dekorasi lan hadiah promosi lan duwe pengalaman 10 taun fokus ing ngasilake tutup tombol mobil . Saiki, kita duwe mode manajemen sing canggih, efisien lan ketat, fasilitas manufaktur sing apik, lan teknis teknis kelas pertama, sing bisa ngasilake kualitas kunci mobil . Kita manawa sampeyan bakal wareg karo tutup tombol mobil silikon minangka model patron , tutup mobil silikon karo logo.

1

Saben tutup mobil Silicone duwe fitur follow:

The Silicone tutup tombol mobil wis sampurna pas tombol mobil. lan tutup tombol mobil pvc cocok karo tombol mobil, supaya sampeyan milih model sing bener. Kita duwe keuntungan rega saka tutup tombol mobil silikon yen sampeyan duwe jumlah.

2


Proteksi tombol mobil silikon ora cilaka lan ramah lingkungan. Nalika sampeyan ngemot tutup tombol mobil Silicone ing tangan sampeyan, rasane alus, lemes, lan entheng. Sampeyan bakal seneng karo tutup kunci mobil pvc nalika sampeyan duwe.

3

Kita bisa nggawe sembarang werna pantone Custom Silicone mobil tombol tutup minangka requirement about kita Silicone tombol tutup mobil.

4

Tutup kunci mobil silikon nduweni karakteristik ora aman, ramah lingkungan, tahan panas, tahan lama, anti banyu, tahan debu

5

Proteksi tombol mobil silikon diprodhuksi saka model panggawéan kanggo ngemas shippment, kabeh proses sing dilakoni profesional kanthi cara dhéwé.

6

7

Rincian Pembungkus

1. 1. saben kemudi roda kemudi Silicone ing tas tulang
2. 100pcs Cover kemudi silikon di salah satu karton
3. ukuran karton: 53 * 26 * 38cm

shipment


Layanan kita

1. kabeh pitakonan saka klien bakal dijawab dening wong profesional.

2. kita njaluk departemen desainer, bisa desain klien adat dhewe.

3. kita pabrik nyata, bisa menehi sampeyan rega paling apik kanggo kabeh produksi.

4. kita entuk akeh peralatan teknologi dhuwur kanggo produk.

5. kabeh karyawan sing uga dilatih sadurunge ngetokake produk.

6. kita njaluk departemen QC paling apik kanggo kabeh produksi.

7. kita spesialisasi ing produk iki kanggo luwih saka 10 taun.

8. kabeh produk bisa dikirim kanthi cepet.

9. kabeh produk bisa lulus CE, ROHS, PAHS lan laporan test liyane.



Kategori Produk : VW Silicone Key Cover

Email menyang supplier iki
  • Ms. Qingren Luo
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki